Utvrđeno da je Sinđelić lagao u vezi navodnog pokušaja terorizma: Knežević predočio preliminarni izveštaj eksperata Saveta Evrope (VIDEO)

Tanjug

četvrtak, 20. 02. 2020. u 16:15

Утврђено да је Синђелић лагао у вези наводног покушаја тероризма: Кнежевић предочио прелиминарни извештај експерата Савета Европе (ВИДЕО)

Saša Sinđelić / Foto S. T.

Knežević je rekao i da su izvestioci naveli da je 2016. bio "montirani politički proces" i „da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao“

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, predočio je novinarima deo preliminarnog izveštaja eksperata Saveta Evrope, koji su utvrdili da je Saša Sinđelić, svedok saradnik u postupku za pokušaj terorizma u Crnoj Gori, lagao.


Knežević je novinarima pročitao deo u kome se navodi da "su hapšenje od strane policijskih snaga i pritvor (Nebojši) Medojevića izvršeni, a da mu nije skinut imunitet"


Time je, kazao je Knežević, potvrđeno da je stavljanje u pritvor na dva meseca njega i Medojevića bilo protivustavno za šta niko nije odgovarao.


PROČITAJTE JOŠ: Uz jake mere obezbeđenja, Saša Sinđelić izručen u Zagreb


Knežević je rekao i da su izvestioci naveli da je 2016. bio "montirani politički proces" i „da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao“.


„To potvrđuje da je DF u pravu kada smo saopštili da je Milivoju Katniću iz Srbije stigao dokument koji obara presudu za državni udar. Sličan dokument je došao i do Parlamentarne Skupštine SE. Pozivamo Katnića da objavi dokument koji je dobio“, rekao je Knežević, preneli su podgorički mediji.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije