Na izjavu Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore da su oni koji su u litjama širom zemlje – ludaci, odgovorio je Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, ocenjujući da je Đukanović spreman da izazove rat samo da bi sačuvao svoju kokainsku vlast.


PROČITAJTE JOŠ: Crnogorski nacionalisti pozdravljaju NACISTIČKIM pozdravom: Još jedan izliv mržnje posle USTAŠKIH pesama na Cetinju (FOTO)


- Možda smo ludi, iz perspektive diktatora i njegovih poltrona, što se ne slažemo sa njegovom kokainskom vizijom Crne Gore kao Kolumbije na Jadranu i Crnogoraca kao njegovih podanika. Ali to ludilo je i održalo Crnu Goru kao državu vekovima. Verovatno su i osmanski i austrougarski i italijanski, nemački okupatori mislili da je ovaj narod lud, jer se ne pokorava. To ludilo je sačuvalo Crnu Goru. Obično se u sećanju našeg naroda to ludilo zvalo patriotizam, čojstvo i junaštvo. Za svakog izdajnika, onaj koji je spreman na žrtvu za svoju ideju, zemlju, narod, izgleda kao ludak. Ne bud lud – izdaj, kažu oni. Ne budi izdajnik, bori se, kažemo mi - napisao je na Fejsbuku Medojević.