Maske su definitivno pale: Miraš okružen ustašama, nakon gostovanja na zagrebačkoj televiziji (FOTO)

NovostiOnline

18. 01. 2020. u 15:28

Маске су дефинитивно пале: Мираш окружен усташама, након гостовања на загребачкој телевизији (ФОТО)

Foto: Facebook

Nakon ovog gostovanja, Dedeić se fotografisao sa generalom HOS-a Antom Prkačinom, bivšim ministrom kulture Zlatkom Hasanbegovićem i urednikom "Bujice" Velimirom Bujancem
Miraš Dedeić poglavar takozvane „Crnogorske pravoslavne crkve“ rekao je, gostujući na zagrebačkoj televiziji 31, da u Crnoj Gori lako može doći do građanskog rata, uz ocenu da su „Srbi remetilački faktor na Balkanu i da bi trebalo malo da se spuste na zemlju, jer više nema velike Srbije".


Nakon  ovog gostovanja, Dedeić se fotografisao sa generalom HOS-a Antom Prkačinom, bivšim ministrom kulture Zlatkom Hasanbegovićem iurednikom "Bujice" Velimirom Bujancem.


Pročitajte i: Raspop Miraš Dedeić zapretio na hrvatskoj televiziji: Može biti rata u Crnoj Gori, Srbi su remetilački faktor, moraju da se spuste na zemlju (VIDEO)


- Maske su definitivno pale. Svi koji od danas nastave da podržavaju CPC su ustaše... - napisao je Igor Damjanović na "Fejsbuku", gde su ove slike i objavljene.- Levo od Miraša - Zlatko Hasanbegović zaokružen na slici 2 u ustaškoj uniformi 1994. Kada se ova fotografija pojavila u javnosti 2016. godine, Hasanbegović je ekspresno smenjen sa mesta ministra kulture Hrvatske. Svega 9 meseci se zadržao na funkciji ministra.- Desno od Miraša - "general HOS-a" Ante Prkačin, u crnom? Slučajnost? :) HOS je inače bila paravojna formacija u ratovima 90-tih. Kako su izgledali HOS-ovci najbolje se vidi na slici 3, gde je Marko Skejo, komandant 9-e bojne HOS "Rafael vitez Boban".Rafael Boban je u II svetskom ratu, posle smrti Jure Francetića, postao komandant ustaške Crne legije... - stoji u opisu uz fotografije. 


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Bojan Zvornik

18.01.2020. 16:44

Kakve maske? Pa ovdje nema maski, ustaša otišao kod ustaša i malo se družio sa njima.

Гојко

18.01.2020. 21:28

@Bojan Zvornik - Ovom zadriglom ustaskom kvartetu nedostaje jos samo Pavelic koga je dotukao atentatom Srbin iz Crne Gore.A ovo ustasko krme,Gojanec je nula od ustase i od NEcoveka.

Mirijevac

20.01.2020. 09:59

Janovde stvarno ne vidim nista cudno... Ovaj raspop i jeretik je uslikan sa svojima