Poslanici Demokratskog fronta posle noći provedene u pritvoru: Ostali smo dosledni precima, idemo dalje

V. K.

petak, 27. 12. 2019. u 12:07

Посланици Демократског фронта после ноћи проведене у притвору: Остали смо доследни прецима, идемо даље

Foto: V. Kadić

Poslanici Demokratskog fronta koji su jutros pušteni na slobodu, kako kažu, duhovno su jaki i okrepljeni

Iako su proveli noć u policijskom pritvoru, poslanici Demokratskog fronta koji su jutros pušteni na slobodu, kako kažu, duhovno su jaki i okrepljeni.

- Ima li išta svetije nego položiti svoju žrtvu za odbranu naše Svete Srpske pravoslavni crkve -kažu za "Novosti" Milutin Đukanović, Jovan Vučurović i Marina Jočić. - Evo ste nas zatekli u stranačkim prostorijama ispod ikone Svetog Vasilija Ostroškog našeg duhovnog zaštitnika. Ono što smo najavili to smo i uradili. Nismo dozvolili da se glasa za nakaradni zakon. I mi i narod smo dali odgovor na nepočinstava režima.

Jovan Vučurović dodaje da je sva Crna Gora ustala i pokazala odnos prema režimu i kvazi zakonu.

- Ostali smo dosledni precima, svetosavskoj i njegoševskoj Crnoj Gori-kaže Vučurović, dok Marina Jočić kratko poručuje - Idemo dalje!Komentari (2)

SRPKINJA

27.12.2019. 16:18

realno vi ste nedorasli precima...zaga;vili ste zatvor POSLE IZGLSAVANJA antisrpskog zakona...ne pre toga..vi ste bruka i kukavice...MILOSA OBILICA MEDJU VAMA NEMA...nemoj samo da mi se dovlacite u Srbiju

vladimir

28.12.2019. 00:42

.... ima "srba i srpkinja" koji udišu srpski vazduh, a gade ga se, ima i srba koji to neće da budu, koji se stide, kao da je LEPRA /guba/, sve begaju od nje, od SRPSKOG zvanja, zagadjenog zapadnim besmislom i laži, natovarenog izmišljenim zločinom, namerno naturenog zbog njihove krivice .... Ne, to je danas i STATUS i PONOS biti Srbin, veći i od Nemca i Francuza, a vazala je uvek bilo u narodu, parazita i ološa - bitan je krajnji ishod! Vidim vas kao POBEDNIKE!