“Svi zajedno možemo stati na kraj Milu”: Novi protest u organizaciji Odupri se – 97.000 u Podgorici

M. S.

07. 12. 2019. u 20:49

“Сви заједно можемо стати на крај Милу”: Нови протест у организацији Одупри се – 97.000 у Подгорици

Foto: Vijesti/Samir Kajošević

Aktuelna politička situacija nije bolja u odnosu na ono kad su krenuli protesti, kazao jedan od organizatora protesta Nikola Grdinić

KOLIKO god bio velik, naš kongres će biti veći od kongresa DPS.

Ovo je u subotu na novom protestu u organizaciji ''Oduri se 97.000'', održanpm pod sloganom ''Kongres slobodnih građana", kazao jedan od organizatora protesta Nikola Grdinić, koji je poručio grašanima da moraju biti istrajni i da se moraju boriti na ulici, odakle će doći promene.

Pročitajte još: A kako će knjižiti Dečane: Mitropolija tvrdi da Podgorica sprema otimačinu crkava i manastira

- Aktuelna politička situacija nije bolja u odnosu na ono kad su krenuli protesti. Mi ćemo sigurno biti smetnja aktuelnom političkom sistemu, kako bi svi građani osetili korist - dodao je Grdinić.

-Svi zajedno možemo stati na kraj Milu Đukanoviću, a to smo mu mi dozvolili. Ja sam ponosna jer ispred sebe vidim svoju generaciju, a najgore je to što omladina spava, jer nema poverenja, kazala je poslanica i potpredsednica Radničke partije Željka Savković.

-Pošteni izbori nisu mogući sa ovakvom izvršnom, sudskom i zakonodavnom vlašću. Zato pozivamo sve slobodne građane da sad mi njima poručimo ono što su oni poručili bivšoj vlasti pre trideset godina: Imamo dovoljno znanja, hrabrosti i pameti, potrebno je samo da vi odete, saopštili su iz pokreta „Odupri se“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije