Posle brutalnog prebijanja samohrane majke u Beranama: Muhamedu određen pritvor do 30 dana

M. S.

07. 11. 2019. u 14:22

После бруталног пребијања самохране мајке у Беранама: Мухамеду одређен притвор до 30 дана
Njemu je na teret stavljeno krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda

U Osnovnom sudu u Beranama, danas je na predlog Osnovnog državnog tužilaštva, posle davanja izjave, sudija za istrage odredio pritvor do 30 dana Berancu Muhamedu Ramusoviću (31), zvanom Mede. Njemu je na teret stavljeno krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Pritvor je određen "zbog posebnih okolnosti koje ukazuju da će dovršiti pokušano krivično delo ili izvršiti krivično delo kojim preti ili ponoviti krivično delo".

Pročitajte još - NAĐEN MU PIŠTOLj PA PUŠTEN, TUKAO PA PUŠTEN: Ko je Muhamed Mede Ramusović, koji je pretukao samohranu majku (FOTO)

On je prošlog utorka oko 15 sati brutalno rpetukao na radnom mestu samohranu majku dvoje dece Jelenu Krstić (31), koja je završila u bolnici, a Ramusović je na zgražavanje javnosti, pušten posle davanja izjave u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama.

Posle žestokih reakcija javnosti, vd vrhovnog državnog tužiloca Ivica Stanković je zatražio intervenciju višeg državnog tužioca Mirka Bulatovića, a tužilaštvo je već sutradan pritvorilo Ramusovića, koji je danas upućen u jednomesečni pritvor.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije