SCENE UŽASA U CRNOJ GORI: Novinarka pretučena na plaži u Baru, žalila se na glasnu muziku (VIDEO)

NOVOSTI ONLINE

petak, 24. 08. 2018. u 19:51

СЦЕНЕ УЖАСА У ЦРНОЈ ГОРИ: Новинарка претучена на плажи у Бару, жалила се на гласну музику (ВИДЕО)

Milica Minić Foto: Milica Minić/Facebook

Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac, došlo do prvo sporečkanja a onda i fizičkog napada od strane Danilovgrađanina Gorana Kaluđerovića
Novinarka portala "Standard" i "A1" televizije Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac, došlo do prvo sporečkanja a onda i fizičkog napada od strane Danilovgrađanina Gorana Kaluđerovića, prenosi portal "Standard".

Do nesporazuma je došlo navodono zbog toga što je Kaluđerović puštao glasnu muziku, ali ju je stišao nakon što ga je Minić zamolila.

Međutim Kaluđerović je ponovo pojačao, i kasnije kada je prijatelj Minić pošao da ga pita, došlo je do svađe, psovanja a onda i fizičkog napada.

Kaluđerović je kamenjem gađao Minić, a onda joj je prišao, bacio na tlo i savio ruku, kako bi joj uzeo mobilni telefon kojim je ona htela da snimi njegovo ponašanje, navode se na portalu "Standard".

- Isprva nisam bila zainteresovana da ga prijavljujem jer mi je prioritet bilo moje zdravlje i nije mi na pamet padalo da se bavim birokratijom i šetam po policijskim stanicama. Ali kad sam došla sebi i kada mi je do glave "doputovalo" da već 10 godina, gotovo svakodnevno, i sama izveštavam o nasilnicima koji u policijskim saopštenjima ostaju sakriveni iza inicijala, pa ih zaboravljamo brže - bolje, do neke naredne žrtve, verujem da je red da, sa svoje pozicije, bez straha od odmazde, pokažem sliku i glasno kažem "Ovo je čovek koji me je napao" - ističe Milica.

Ona je naglasila da je to njena dužnost, imajući u vidu šta se sve u Crnoj Gori dešava.

- Kad bi svako uspeo da snimi makar dve sekunde svakog napada, bili bismo rekorderi u proizvodnji horor dokumentaraca. Kako to nije slučaj, iz srca vas molim da ne ćutite i da ne trpite nikoga i ništa. Niko ne sme na vas. Tako ni meni ne pada na pamet da istrpim ni ovoga ni bilo kojeg drugog Gorana Kaluđerovića -naglasila je Milica.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Nenad

24.08.2018. 20:34

Za drzavljane Srbije Crna Gora je postala jako opasna, zato dobro razmislite pre nego sto krenete u tu zemljicu bezakonja.

Michael

24.08.2018. 20:37

jel ce i ovsj u spuz u zatvor? ako je Sara u zatvoru mesec dana ovaj bi trebao da saceka sledecu sezonu. o kukavni turizam u C Gori

Mića

24.08.2018. 21:14

Stvar je jasna. Da sam sudija, mesec dana za preglasnu muziku, 2 meseca zato što je delio pravdu i 5 miliona dinara otštete okrivljenoj. I još na kraju 2 godine da mu se zatvori objekat.

Mira

24.08.2018. 22:18

vratiti sve Crnogorci iz Srbije u Crnu Goru a vi Srbi ne idete na letovanje bojkotuje Zašto idete kad vas ponižavaju i vi ste za njih građani drugog reda.

Hisar 008

25.08.2018. 00:08

Junačina udarila na slabašno žensko čeljade.Sudije da ga ne diraju zbog muška obraza.

realist.

25.08.2018. 06:46

Crna gora je postala gora od Islamske drzave,ovo nije normalno da svaki dan nekog prebili,nekog strpali u zatvor,od kad su usli u Nato neprestaju sa nasiljem,nad stranim turistima.

Bokelj

26.08.2018. 08:46

@Ventula - Crnogorce treba izolovati u one njihove četiri nahije i tu neka, kao nekada, pričaju o čojstvu i junaštvu. Danas su od bokeljskih gradova Budve, Kotora, Tivta i Herceg Novi napravili Čikago iz 60tih. Vole da troše struju i vodu a da ne plaćaju. Vole da žive na visokoj nozi, a da ništa ne rade. Vole da uzmu kredite a da ne vraćaju i td i td.

Karuč

06.01.2019. 22:27

@Ventula - Bokelj jesili ti ujak ili crveni hrvat ako si od tija tvoji su lori bili velki junaci ps. Svrat malo u nahije ja sam RIJEČKE

Slobodan

25.08.2018. 12:56

Mi im skolujemo decu besplatno.. Proterati sve crnogorce iz Srbije sa dvojnim drzavljanstvom.