Užas u Nemačkoj: Hrvat izbo nasmrt suprugu pred decom, ćerka vrištala Mama, krvariš

Novosti Online

19. 02. 2020. u 19:47

Ужас у Немачкој: Хрват избо насмрт супругу пред децом, ћерка вриштала Мама, крвариш
U utorak rano u jutro, posle burne svađe, uhapšen je 42-godišnji muškarac sa hrvatskim državljanstvom u nemačkom Bad Soden-Salmunsteru, zbog sumnje da je nožem izbo na smrt suprugu
U utorak rano u jutro, posle burne svađe, uhapšen je 42-godišnji muškarac sa hrvatskim državljanstvom u nemačkom Bad Soden-Salmunsteru, zbog sumnje da je nožem izbo na smrt suprugu (38). Kako prenosi "24 sata", susedi su oko pet sati ujutro čuli vrisku, a zatim su pozvali policiju, saopštile su lokalne vlasti.

Kada je ekipa Hitne pomoći došla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt žene koja je pronađena u kuhinji. Susedi su ispričali da su čuli ćerku kako u suzama na hrvatskom vrišti: "Mama, krvariš!".

Osumnjičeni je prvobitno pobegao sa lica mesta u automobilu, ali ubrzo se prijavio policiji u stanici u Ašafenburgu, saopštili su nadležni.

Haos izbio zbog razvoda?

Motiv zločina za sada nije poznat, ali pretpostavlja se da je suprug burno reagovao pošto je žena tražila razvod. Deca para od 13 i 15 godina ispričala su policiji šta se desilo, a sada su pod nadzorom tima za krizne situacije, javlja RTL.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije