Od pevača do tenisera... Svi poznati muškarci s kojima je Topalkova ćerka bila u vezi, skoro svi se oženili posle nje

Novosti online

četvrtak, 16. 01. 2020. u 18:03

Од певача до тенисера... Сви познати мушкарци с којима је Топалкова ћерка била у вези, скоро сви се оженили после ње

Antonio Ahel/ATA Images

Helena Topalović (23), ćerka poznatog srpskog pevača Milana Topalovića Topalka (43), javnosti je poznata kao velika zavodnica
Helena Topalović (23), ćerka poznatog srpskog pevača Milana Topalovića Topalka (43), javnosti je poznata kao velika zavodnica, ali i devojka koja osvaja srca poznatih muškaraca.

Prva Helenina veza sa poznatim pevačem, ujedno i prva javno propraćena veza, bila je pre osam godina, tačnije 2012. godine, kada je Topalovićeva uplovila u vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem.

Helena i Joca imali su punu podršku njenog tate, ali godinu dana kasnije među njima desilo se nešto i rešili su da se raziđu.
Kako se tada komentarisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je imao mnogo tezgi i posla, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala srednju školu.

Već dve godine kasnije atraktivna Helena svojim oblinama uspela je da zavede i voditelja Vladimira Stojanovića.
Njihova romansa se dogodilo samo nekoliko meseci nakon njegovog skandala sa bivšom verenicom Ana Marijom Žujović. Oni su se navodno trudili da sakriju vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Nakon romanse sa Vladom, lepa Topalkova kći osvojila je još jednog pevača, Slobu Vasića.

Njihova emotivna veza bila je veoma burna, budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju opasno posvađali, te su se čak i fizički obračunali.
Ni sa ovom vezom Helena nije imala sreće, obzirom da nije ni bila dugog veka. Posle samo sedam meseci zabavljanja, oni su rešili da svako krene svojim putem. Kao razlog raskida veze, navodilo se to što je Sloba pronašao Heleninu ljubavnu prepisku sa političarem i učesnikom rijaliti šoua, Aleksandrom Požgajem.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom "Granda" - Milošem Vujanovićem.

On je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, njih dvoje su tada tvrdili da su samo prijatelji.

Mediji su čak neko vreme i spekulisali da je Helena u vezi sa Vladom Vuksanovićem. Kako su tada izvori otkrili, manken je bio ludo zaljubljen u lepu Topalkovu ćerku. On se nedavno oženio i posato otac.

Helena je sada izgleda odlučila da "završi" sa pevačima, pa je prešla na sportiste.

Po pisanju medija, Topalkova ćerka se već sedam meseci zabavlja sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom. Njih dvoje potpuno su se posvetili jedno-drugom i trude se da dosta vremena provedu zajedno, obzirom da Helena pokušava da ga prati u stopu i zajedno sa njim posećuje i teniske turnire na kojima on igra.

Tata Topalko, koji je veoma vezan za ćerku, ne voli da komentariše mnogo o Heleninom izboru muškaraca, a i ne petlja se puno. Inače, karakteristično za sve Helenine bivše momke je to što su se skoro svi posle nje brzo oženili.

Komentari (5)

FTW

16.01.2020. 23:20

Mislim da zavodnica nije pravi izraz,ali mi se čini da smo izgubili moralnu sliku...A,i ako dobro uradim matematiku,mala je sa 15 godina bila u vezi sa momkom koji je tada imao 22...OK...Iskreno nije neka riba(iz aviona se vidi da su joj silikoni,al' ajde)

DK

17.01.2020. 00:35

Ima 23 godine sa 15 prva veza i tako redom, možda sam staromodan. Neka mi neko odgovori, da lje to normalno i cime je ona zaslužila ds puni redove ovih novina. Mozda je još najbolja studentkinja medicine ili PMF? E moja Srbijo

Brateee

17.01.2020. 20:41

Joj brateee mili...koja bruka i sramota ...za roditelja "OCA" ova mala nema ni trunke postovanja ...a i vaspitanja ...tipicna silikonka !!!