Dečak (12) iz Srbije napravio haos u Francuskoj: Vozio bicikl na auto-putu, ostavio policiju u šoku

Novosti online

14. 12. 2019. u 22:56

Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na auto-putu u stvari 12-godišnji dečak

Дечак (12) из Србије направио хаос у Француској: Возио бицикл на ауто-путу, оставио полицију у шоку

Foto: Ilustracija/Depositphotos

Patrola francuske žandarmerije ostala je u šoku kada je videla da je biciklista koji se vozi na auto-putu u stvari 12-godišnji dečak.

Ovaj neobična situacija se dogodila u četvrtak popodne na autoputu A43 između mesta račvanja Lyon Saint-Exupery naplatne rampe de Saint-Quentin-Fallavier, piše portal Svi Srbi u Parizu.

Pošto su videli biciklistu koji vozi autoputem, zaposleni na održavanju autoputa su brže bolje upalili službeni automobil i krenuli za biciklistom.

Pošto su sustigli biciklistu, pažljivo su mu se približili i morali su da ga uspore i zagrade da bi ovaj stao. Kada su izašli iz automobila čekalo ih je veliko iznenađenje. Biciklista je ustvari bio dete.

Pozvana je policija i patrola žandarmerije je preuzela dete za koje je ustanovila da se radi o dvanaestogodišnjem dečaku sa srpskim pasošem bez stalne adrese boravka koji živi u Lionu.

Pošto policija nije uspela da stupi u kontakt sa najbližim članovima njegove porodice dečak je prebačen u prihvatni centar L’Isle d’Abeau, navodi portal.

(Svi Srbi u Parizu)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije