ZBOG PREVARE OD 50.000 EVRA: Pokušali da otmu Srpkinju u Torinu (VIDEO)

E. H.

15. 08. 2019. u 13:51

ЗБОГ ПРЕВАРЕ ОД 50.000 ЕВРА: Покушали да отму Српкињу у Торину (ВИДЕО)

Policija privodi osumnjičene YouTube

Italijanska policija u sredu uspela da presretne kombi, spase vezanu ženu i uhapsi tri Nemca i jednog Austrijanca. Hteli da je kidnapuju da bi se osvetili, navodno, jer ih je pre oko dva meseca prevarila za 50.000 evra

U CENTRU Torina, u sredu, srpska državljanka (35) i njen partner (38) našli su se na meti otmičara, posle čega je zahvaljujući italijanskoj policiji, žena spasena, a muškarac je uspeo da se otrgne i pobegne u nepoznatom pravcu. Navodno, tri Nemca i jedan Austrijanac su organizovali otmicu kako bi se osvetili za finansijsku prevaru koja se odigrala u junu u Milanu.

Građevinski preduzimač (54) iz Nemačke, kako prenose italijanski mediji, pozajmljivao je novac, uz interes od 20 procenata. Srpkinja mu je, prema verziji koju su oni ispričali policiji, dala lažne novčanice i tako ga prevarila za 50.000 evra. Umesto da prijavi sve policiji, unajmio je privatnu agenciju i organizovao otmicu uz pomoć Austrijanca i dva nemačka detektiva.

- Austrijanac (58) je navodno organizovao nameštaljku za par i zakazao je lažni sastanak sa žrtvama. Noć pre otmice, ukrali su registarske tablice s jednog automobila u blizini, koje su potom stavili na kombi - pišu italijanski portali.

Otmica usred dana na Pjaci San Karlo u Torinu zaintrigirala je italijansku javnost. Četvoro uhapšenih su bili naoružani lažnim pištoljima, noževima, biber-sprejom i dvosmernim radiom. Oko 10.15 pre dva dana, žena koja ima i australijski pasoš, šetala je sa jednim muškarcem Pjacom San Karlo, kada ih je presreo crni "folksvagen" kombi na uglu sa Vija Đoliti.


PROČITAJTE JOŠ:
NOVI DETALjI HORORA U SURČINU: Mučio ih 24 sata, pa smaknuo zbog duga?

Dve osobe, sa pancirnim prslucima, na kojima je pisalo "policija", pokušale su da kidnapuju njih oboje. Muškarac je uspeo da pobegne, dok su ženu savladali i ubacili u kombi, koji je potom odjurio ogromnom brzinom. Prolaznici očevici su odmah pozvali policiju i patrola je uspela da blokira kombiju put ka Korzu Mateoti. Žena je pronađena u vozilu vezana, sa trakom oko zglobova. Bila je vidno u šoku, ali sem toga, u dobrom fizičkom stanju.


PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI HORORA U SURČINU: Mučio ih 24 sata, pa smaknuo zbog duga?


PREKO 20 GODINA ROBIJE

ŽENA koja je kidnapovana, u tom trenutku je kod sebe imala 2.700 evra. Ona i muškarac s kojim je bila, a sa kojim je u vezi, nisu prepoznati kao osumnjičeni za prevaru s novcem, o kojoj su pričali uhapšeni muškarci. Tužilaštvo vodi slučaj otmice za koji osumnjičenima preti preko 20 godina robije.
PROČITAJTE JOŠ - STRAVIČNO: Otac bacio dete na auto-put, pa se ubio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

deki

15.08.2019. 14:16

Tako treba! kad hoces da dugujesi da zivis na racun drugog tako ti i treba! ovakve stvari se desavaju i u Bg ali niko ne pise o njima i bice ih sve vise!

Provincijalka

15.08.2019. 14:20

Pa trebao je i dalje da je finansira. Ona mu uvaljuje falsifikovane evre, a šeta se po Italiji. Kako li ona zaradjuje za te šetnje i provode. Ma ona uzatvor, a ne on.

Bane

15.08.2019. 15:08

Jadna devojka šta je sve preživela. Možda je i njoj neko podvalio lažne novčanice, pa nije znala ! Sa Srpkinjama se u Evropi sad samo Albanci žene, ostali neće ni da čuju.

zena

16.08.2019. 17:58

@Rista Glista - ŽENA koja je kidnapovana, u tom trenutku je kod sebe imala 2.700 evra. Ona i muškarac s kojim je bila, a sa kojim je u vezi, nisu prepoznati kao osumnjičeni za prevaru s novcem, o kojoj su pričali uhapšeni muškarci. Tužilaštvo vodi slučaj otmice za koji osumnjičenima preti preko 20 godina robije.Nisu prepoznati kao osumnjičeni za prevaru s novcem - dok se ne dokaze suprotno, zena i muskarac su nevini.