STRAVIČNO: Otac bacio dete na auto-put, pa se ubio

Tanjug

nedelja, 04. 08. 2019. u 18:18

СТРАВИЧНО: Отац бацио дете на ауто-пут, па се убио

Ilustracija / Foto Tanjug-AP

Policija u centralnoj Nemačkoj saopštila je danas da sumnja da je jedan muškarac sa mosta na auto-putu bacio i ubio svog devetogodišnjeg sina, nakon čega je izvršio samoubistvo
Policija u centralnoj Nemačkoj saopštila je danas da sumnja da je jedan muškarac sa mosta na auto-putu bacio i ubio svog devetogodišnjeg sina, nakon čega je izvršio samoubistvo.


Kako se navodi u saopštenju policije u Heseu, koje je preneo AP, dečakova majka je saznala za njegovu smrt kada je na društvenim mrežama videla oproštajno pismo koje je objavio 36-godišnji otac.


Pročitajte još: BRUTALNO UBISTVO: Muškarac gurnuo dete ispred voza


AP podseća da je pre pet dana na železničkoj stanici u Frankfurtu jedan muškarac pod voz gurnuo majku i njenog osmogodišnjeg sina, usmrtivši dečaka.


Policija centralnog Hesea je saopštila da ta dva događaja nisu povezana, jer pocinilac ubistva u Frankfurtu nije bio u srodstvu sa majkom i detetom, dok je u drugom reč o ocu i sinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

04.08.2019. 22:02

, Strasna tragedija suvisan svaki komentar, ni kriva ni duzna deca stradavaju na celoj planeti . Kako ih zastiti od onih sto ih stvorise???

Otac budala

04.08.2019. 22:28

Roditelji treba da prestanu Sa Iživljavljanjem nad decom zbog Neslaganja Sa svojim Partnerom . Deca nisu nikad Kriva a Bolesni Roditelji svoj Bes iskaljavaju na Deci. Strašno Da Roditelj može biti toliki Neptijatelj svom Detetu.