DEČAK HEROJ: Brzom reakcijom spasao sestru od narkomana (VIDEO)

Novosti Online

nedelja, 28. 04. 2019. u 17:28

ДЕЧАК ХЕРОЈ: Брзом реакцијом спасао сестру од наркомана (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Dalvir Sing 24-godišnji heroinski zavisnik pokušao je da otme decu koja su sedela u kolima u američkoj državi Ohajo
NADZORNA kamera Medicinskog centra u Midltaun u američkoj saveznoj državi Ohajo uhvatila je trenutak u kojem je osmogodišnji dečak spasio sebe i svoju dve godine stariju sestru od otmičara. Snimak je objavila policija koja je detaljno prepričala događaj.

Pročitajte još:RAZBOJNICI PONIŽENI: Krenuli da opljačkaju studente, a ovi im oteli pištolj (VIDEO)

Prošloga četvrtka baka dece, 69-godišnja Nita Koburn dovezla je prijateljicu na lečenje, a kada su stigli pred centar pomogla joj je da izađe iz automobila. Unučad je ostavila na zadnjem seduštu misleći da je zaključala kola. Dok je prijateljicu pratila do vrata, u auto je seo 24-godišnji narkoman Dalvir Sing, heroinski zavisnik, pa se dao u beg. Dečak je odmah otvorio zadnja vrata kako bi spasio sebe i sestru, no otmičar je devojčicu držao za jaknu da ne pobegne. Međutim, osmogodišnjak ju je takođe uhvatio i snažno povukao te zajedno sa njom iskočio iz automobila.

Baka je počela da trči za otmičarom koji se potom dao u beg. Srećom, nije daleko stigao jer ga je policija uhapsila.

– Ovaj dečak je bez sumnje heroj. Povukao je sestru iz automobila ne misleći na svoju sigurnost – rekao je šef policije, piše Dejli Mejl. Muškarac je uhapšen i optužen za otmicu, zločinački napad i tešku krađu.

(vecernji.hr)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije