DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 18. JUL: Devica sklona samosažaljenju; Vaga ima veliku inspiraciju

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

17. 07. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 18. ЈУЛ: Девица склона самосажаљењу; Вага има велику инспирацију

Ilustracija Depositphotos

Ovan

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, dnevni horoskop savetuje - najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.

Bik

U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Blizanci

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta, konstatuje dnevni horoskop. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je,zasada, stabilna.

Rak

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Lav

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje, predviđa dnevni horoskop. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Devica

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni samosažaljenju, pa iste ljude okupljate i oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, ustvari, uopšte nije vaš.

Vaga

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

Škorpija

U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave, kaže dnevni horoskop. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga sledi razlaz.

Strelac

Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

Jarac

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju.

Vodolija

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu, kaže dnevni horoskop. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

Ribe

Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)