POSAO IZ SNOVA: Traže čoveka da putuje i isprobava hranu

Novosti online

28. 03. 2019. u 17:54

ПОСАО ИЗ СНОВА: Траже човека да путује и испробава храну

Free Images Pixabay

Za godišnju platu od 66.000 dolara, „šef ukusa“ će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte
BRITANSKA kompanija „Vibrant vegan“ traži osobu koja će za 66.000 dolara putovati svetom i degustirati hranu.

Ukoliko su egzotična kuhinja i isprobavanje novih jela vrhunac svakog vašeg putovanja, onda je kompanija „Vibrant vegan“ objavila konkurs za vaš posao iz snova.

Ova britanska kompanija u potrazi je za „šefom ukusa“, osobom koja će putovati svetom i isprobavati novu hranu.

Odabranom kandidatu biće plaćeni svi putni troškovi, smeštaj i hrana kao i 28 dana godišnjeg odmora.

PROČITAJTE JOŠ - POSAO IZ SNOVA: Za 2.000 evra treba da upali pa ugasi svetlo

Za godišnju platu od 66.000 dolara, „šef ukusa“ će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

Tokom radne sedmice u trajanju od 35 sati od kandidata se očekuje da pomogne kompaniji i uspostavi partnerstvo sa stranim kompanijama.

Free Images Pixabay


Iz kompanije „Vibrant vegan“ ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuvar.

Kompanija „Vibrant vegan“ orijentisana je na vegane. Od budućeg zaposlenog ne zahteva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

Free Images Pixabay


„Uvek smo u potrazi za novim talentima, jer čvrsto verujemo da ljudi čine uspešnu kompaniju. Ovo je veoma jedinstven posao koji je bez obzira na brojne pogodnosti veoma zahtevan. Postoji stotine sastojaka i recepata širom sveta koji nisu predstavljeni potrošačima u Velikoj Britaniji, pa se nadamo da će naš budući zaposleni inspirisati nove i ukusne recepte u našoj veganskoj ponudi“, rekao je Ijan Burke-Hamilton, osnivač kompanije „Vibrant vegan“.

Free Images Pixabay


(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Рашо

28.03.2019. 18:22

Није саопштено шта ће све морати да једе да би испунио радне задатке. Не заваравајте се, неће енглези дати паре а да их не заслужите!