ĐURICA Tadić (24), iz Razboja Ljevčanskog, kod Srpca, nožem je u utorak iskasapio svoju devojku Milicu Bajić (20), iz Trošelja, kod Gradiške, a potom se obesio o drvo. Kako saznajemo mladić i devojka su celi dan proveli zajedno vozajući se njenim automobilom "opel kombo", o čemu svedoče i fotografije koje je Đurica objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Đurica (24) je svoju devojku Milicu (20) iskasapio nožem, poslao poruku članu porodice, pa se obesio: Detalji stravičnog zločina u Srpcu

- Tragovi krvi zatečeni su na više mesta u automobilu i pored njega. Deluje kao da je devojka pokušala da se odbrani, ali nije uspela. Ubodena je sedam puta. Tri puta u grudni koš, sa ubodom u srce, tri uboda u vrat i jedan u stomak - kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da je nakon ubistva Tadić telefonom javio porodici šta je uradio, navodeći da su oboje mrtvi. Čim je to čuo, njegov stariji brat je došao do vikendice i zatekao stravičan prizor.

- Po dolasku zatekao je dva tela. Devojka je sva krvava, izbačenih creva, ležala pored automobila. Brata je zatekao kako trideset metara dalje visi na drvetu, obešen vučnom sajlom od automobila - priča izvor iz policije.


Portparol OJT Banjaluka Maja Đaković potvrdila je da se tu radi o ubistvu i samoubistvu.

- Đurica Tadić je upotrebom noža počinio ubistvo Milice Bajić, nakon čega je izvršio samoubistvo vešanjem - rekla je Maja Đaković Vidović.

Đurica Tadić, Foto "Fejsbuk"

Stravični zločin šokirao je celo Lijevče polje, a posebno meštane Razboja Ljevčanskog koji kažu da ne pamte tako užasan događaj.

- Čuli smo da je njeno telo bilo rasporeno i ne znam kakav monstrum to može da učini. Svi su u šoku i ne možemo verovati da se takav zločin odigrao u našoj blizini - kažu meštani Razboja.

Đuricu opisuju kao mirnog mladića, povučenog u sebe. Poznato im je da je i ranije znao da pravi probleme kada ga je prethodna devojka ostavila. Međutim, niko ne može da veruje da je bio u stanju da nekog ubije. S druge strane svi poznaju njegovog mlađeg brata koji je još kao maloletnik osuđen na pet godina zatvora, dok za starijeg brata kažu da je duša od čoveka.

Milica Bajić,Foto "Fejsbuk"

BILA JE ANĐEO

UBIJENA Milica Bajić prošlog leta je proslavila maturu. Završila je Gimnaziju u Gradišci i upisala fakultet u Banjaluci. Njene prijateljice tužnim porukama su se opraštale od nje na društvenim mrežama, navodeći da je bila anđeo.

- Nema više dovikivanja preko Kampusa i nema više nasmejanih lica, nećeš biti zaboravljena, drugarice... Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj, anđele naš. Počivaj u miru, mila moja - samo su neke od poruka.