ILIJA Pavlović (56) iz Teslića ispitan je u sredu u policiji zbog sumnje da je nasred ulice nokautirao Dragana Bogdanića, bivšeg ministra zdravlja RS i aktuelnog poslanika u Parlamentu BiH.

Kako saznajemo u policiji, napad se dogodio oko 12 časova u blizini Doma zdravlja u Tesliću u Ulici Svetog Save. Prema nezvaničnim informacijama Pavlović je, nakon što je uočio Bogdanića na ulici, izašao iz automobila, prišao mu i udario ga šakom u glavu. Od siline udarca Bogdanić je pao na zemlju, a navodno su mu pukle i naočare.

Napadač se nakon toga sam prijavio policiji, dok je Bogdaniću ukazana lekarska pomoć.

Pročitajte još - Dragan Bogdanić: Ključ na sporna porodilišta!

- Napad je prijavljen policiji i uzete su izjave od svih učesnika tog događaja i u toku je rad na dokumentovanju celog slučaja - navode u PU Doboj.

Motiv napada se istražuje, a nezvanično saznajemo da su Bogdanić i Pavlović duže vreme u sukobu. Svedoci tvrde i da je Pavlović, pre napada, bio u društvu sa muškarcem koji je navodno pretučen za vreme referenduma u Tesliću, od strane osoba koje su se dovodile u vezu s Bogdanićem.

PRETNjE

ZANIMLjIVO je i da je bivši ministar Dragan Bogdanić nedavno izjavio da je tužilaštvu i policiji zbog pretnji prijavio jednog opasnog tipa, a veruje se da je reč upravo o Pavloviću.