TAMARA Vučić, supruga predsednika Srbije, obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole "Drinka Pavlović". Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koji će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo. Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

- Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita - izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

PROČITAJTE JOŠ - Tamara Vučić posetila u Nišu decu ometenu u razvoju

Tokom posete Kuršumliji, supruga predsednika Srbije obišla je i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice, u selu Zebice, i uručila im belu tehniku, neophodne namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Supruga predsednika u OŠ "Drinka Pavlović" iz Kuršumlije