SUPRUGA PREDSEDNIKA SRBIJE U KURŠUMLIJI: Darovi deci da lakše uče

V. N.

03. 09. 2019. u 20:32

Tamara Vučić posetila učenike OŠ "Drinka Pavlović" i porodicu Stevanović. Školi poklonjena interaktivna tabla, projektor, košarkaške table...

СУПРУГА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ У КУРШУМЛИЈИ: Дарови деци да лакше уче

Tamara Vučić sa porodicom Stevanović

TAMARA Vučić, supruga predsednika Srbije, obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole "Drinka Pavlović". Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koji će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo. Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

- Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita - izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, supruga predsednika Srbije obišla je i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice, u selu Zebice, i uručila im belu tehniku, neophodne namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Supruga predsednika u OŠ "Drinka Pavlović" iz Kuršumlije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

fretg

03.09.2019. 20:51

Jedno veliko divljenje za ovakvu zenu ,samo takva osoba puna energije moze da prati Vucica.

Serbinator

03.09.2019. 21:07

Lepa vest, uvek treba olakšati deci detinjsto i obezbediti im dobru budućnost da mogu da uče.

mimi

04.09.2019. 07:32

Deca su prioritet nase drzave, bitno je ulepsati im prvi dan skole kao sto je i ucinila predsednikova supruga, sve pohvale za takav gest.