Ministar Vulin: Gospođa Fajon da ne odmaže, od nje je i to velika pomoć

NovostiOnline

26. 03. 2020. u 16:55

„Od gospođe Fajon smo očekivali da u Evropskom parlamentu zatraži da se Srbija po obimu i količini pomoći izjednači sa zemljama članicama

Министар Вулин: Госпођа Фајон да не одмаже, од ње је и то велика помоћ

Foto Tanjug/ D. Goll

Od gospođe Fajon smo očekivali da u Evropskom parlamentu zatraži da se Srbija po obimu i količini pomoći izjednači sa zemljama članicama.

Umesto toga izvestilac za Srbiju, slovenački parlamentarac u EU održala nam je lekciju o demokratiji i objasnila zašto ne smemo da upravljamo svojim granicama” rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na izjavu poslanice u Evropskom parlamentu Tanje Fajon „da potpuno zatvaranje granica Srbije predstavlja veliki problem“.


Ministar Vulin je naglasio da ona svoje dragocene savete nije morala da troši na nas, da je bolje da je svojim velikim znanjem i autoritetom prosvetlila zemlje članice Evropske unije koje su zatvorile granice, a posebno je mogla da ih poduči da budu solidarne bar jedne prema drugima kada su već nama zabranili i da kupujemo medicinsku opremu iz Evropske unije.


Ako gospođu Fajon u Evropskoj uniji niko ne sluša i ako ne može ništa da nam pomogne, bićemo joj zahvalni da nam ne odmaže, od nje je i to velika pomoć”, poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)

Prellee

26.03.2020. 17:35

Tako je ministre! Briselske birokrate nemaju EFIKASNU akciju, niti poteze koji pokazuju odlučnost za borbu protiv nevidljivog. Takva EU nema perspektive, niti u nju ko vjeruje. Ucjnama, pričama, obećanjima se ne vjeruje, sad je potrebna akcija i dobra volja da se radi. Oni ne znaju šta hoće, pa su ljubomorni ako se DRUGI BOLJE SNALAZE.

maniks

26.03.2020. 17:50

Ako cenim ovog Vulina to je sto svakom odgovori onako narodski kako bi i mnogi odgovorili pa bilo o kom da se radi. Da se trudi , trudi se da ima vojnog znanja pa nema ali je bar patriotski nastrojen za razliku od mnogih koji su bili na vlasti.

Stole

26.03.2020. 18:26

Vulina realno ne gotivim , ali da zna odgovoriti svaka cast! Neka je pita zasto Slovenija ima 13 punktova na granici sa Austrijom!!

Zeljko

26.03.2020. 18:45

ako si rekao,tako je...al ne znam da li ce tvoj komentar ministre blagonaklono gledati svi u Vladi,a pogotovo zenski deo koji gaji evropski fanatizam npr.gdja Joksimovic,Mihajlovic npr....njih sa evropskog puta nista smesti ne moze,pa taman i da nam sankcije uvedu,ko sto vec jednom jesu...bravo ministre..

Zoran

27.03.2020. 02:55

Ne tako davno je Vucic po svom licnom priznanju lagao Merkelici o broju respiratora u Srbiji da bi iskamcio sto vise od EU. Dr. Nestorovic javno na TV , pred predsednikom Vucicem, za Italijane izjavio da imaju slabe Gene, pa zato lakse obolevaju..Dali bi vi pomogli onome ko vas laze.?

quadratnakub

27.03.2020. 03:13

Опет "лепотан" и паметњаковић искочио из паштете.