Vučić: Od EU više nemam nikakva očekivanja; Ovo je kraj međunarodnog prava

Tanjug

31. 05. 2019. u 13:05

Вучић: Од ЕУ више немам никаква очекивања; Ово је крај међународног права

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Izostanak adekvatne reakcije EU povodom poslednjih poteza Prištine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je kao "kraj međunarodnog prava" i dodao da od EU više nema nikakva očekivanja
Izostanak adekvatne reakcije EU povodom poslednjih poteza Prištine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je kao "kraj međunarodnog prava" i dodao da od EU više nema nikakva očekivanja.

"Ne očekujem više ništa. Ako oni nisu reagovali na to što je čovek (Hašim Tači) rekao da se predomislio i da neće da ispunjava Briselski sporazum (po pitanju Zajednice srpskih opština) koji je sam potpisao, jer su se promenile okolnosti - to je kraj međunarodnog prava. Više međunarodno-pravni ugovori ne znače ništa", rekao je Vučić novinarima u Loznici.

Pročitajte još - Vučić i Čepurin o događajima na Kosovu


Što se tiče vladavine prava na Kosovu, Vučić je ironično rekao da je "tamo izgleda najveći problem na severu KiM, dok droge nema na jugu".

"Gnjilane, Priština, Peć, Prizren, Uroševac, tu droge upšte nema, tu samo poštenje cveta, na sve strane - to je njihova argumentacija, a vi stanete i... pa šta na to da dodate", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da su pripadnici kosovskih snaga namerno devetoro Srba izubijali kundacima pušak ili drškama pištolja.

"Onih devetoro Srba koji nikakve veze, čak ni po njihovim rečima nemaju sa krijumčarenjem robe. Sve su ih namerno tukli kundacima u glavu, niko nije dobio udarac rukom ili pendrekom, svi su udarani ili drškom pištolja ili kundakom puške. Neko se pripremao da izubija Srbe", naveo je Vučić.

Kaže da ga ništa nije toliko povredilo kao broj Srba u Beogradu koji navijaju za albanske ekstremiste koji su tukli Srbe, objasnjavajući "kako su to sve kriminalci".

"Jeziva kampanja kriminalizacije našeg naroda koji su podstakli stranci i pojedine agenture koje su prihvatili određeni politički centru moći u samom Beograduje tako zastrašujuća i direktno uperena protiv vitalnih interesa i opstanka našeg narod", naglasio je predsednik.


BRINU ME MEĐUSOBNI SUKOBI ALBANSKIH LIDERA U PRIŠTINI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zabrinut zbog međusobnih sukoba albanskih lidera u Prištini, jer, kako kaže, kada jedan od njih ode u inostranstvo drugi može da izazove nešto na Kosovu.

Vučić je, u Loznici, upitan kakav je stav Srbije pred sastanak o Zapadnom Balkanu u Parizu pošto Priština neće da ukida takse, rekao je da nije važno sada hoće li biti sastanka ili na koji način će biti održan.

"Ko zna hoće li biti Pariza, u kakvoj formi i na koji način, šta će do tada da se dogodi", rekao je on i dodao: „Zabrinut sam zbog međusovnih sukoba albanskih političara. Haradinaj je najavio da ide u Berlin, a drugi može da izazove nešto na Kosovo za to vreme.“

PROČITAJTE JOŠ - VUČIĆ NA VMA POSETIO POVREĐENOG RUSA: Neprimerena sila na KiM bila za očekivati (FOTO)

Rekao je i da će Srbija, u svakom slučaju gledati da pomogne našem narodu.

„Naš narod neće biti usamljen, bićemo uz njih, kao što je 99 odsto građana Srbije uz njih, sem onih koji su uvek na strani koja je protiv Srbije. Ti će uvek objašnjavati da su protiv Vučića. Ja nemam problem da su protiv mene, ali imam nešto protiv da su protiv Srbije i svog naroda“, naglasio je Vučić.


O NAJAVAMA TAČIJA: ZNAĆEMO DA ODGOVORIMO


Vučić je najavio da će Srbija reagovati na ozbiljan, odgovoran i odlučan način ako dođe do referenduma o ujedinjenju Kosova sa Albanijom, kao što je najavljuje Hašim Tači.

Upitan da prokomentariše izjavu Tačija da će Priština, ako EU nastavi sa izolacijom, razmisliti o institucionalnim merama, kao i referendumu o ujedinjenju sa Albanijom, Vučić kaže da je o tome upozorio EU.

„Kada sam molio ljude iz EU da Priština ne donosi takvu platformu koja je protiv dijaloga, rezolucije SB UN i deklaraciju o Srbima kao genocidnom narodu, jer razara dijalog, govorili su mi iz Brisela da do toga neće doći, da oni to neće usvajati. Pre tri dana sam im saopštio što je rekao Tači i ponovili su mi isto - da se to neće dogoditi", naglasio je Vučić. Istakao je da će Srbija svakako reagovati, ako do toga dođe.


NIJE ME POGODIO IZVEŠTAJ EK, VAŽNIJE FABRIKE


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ga nije pogodio Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije na putu ka EU, dodajući da je za građane Srbije mnogo važnije koliko fabrika otvaramo nego to što će neko od njih da nam drži političke pridike ili što će neki tajkuni da diktiraju šta će da piše u nekom izveštaju.

"Nije me pogodio. Nasekirao sam se zato što se Ana (Brnabić) nasekirala", rekao je on novinarima u Loznici na pitanje da li je i njega kao i premijerku pogodio izveštaj Komisije i da li je uopšte moguće, kako se N1 hvali, da su oni pisali taj izveštaj.

Kako kaže, ekononomske rezultate su morali da priznaju jer to potvrđuju i MMF i SB i ne mogu brojke da negiraju, ali da mu se premijerka žalila na ono što se ticalo parlamenta, medija. "Rekla je - to nije istina. E, Ana, da je to jedini, prvi i poslednji put da nešto nije istina", rekao je Vučić i dodao da je on tako preživljavao stvari 2014. godine, oko slučaja Tamnava.

"Onda su BIRN, Krik lagali nešto sa (Majklom) Devenportom oko Tamnave i povlačenja vode. Na kraju smo dali tri puta manje novca nego što je realno koštalo, sekirao sam, da li to oni hoće da kažu da smo mi ukrali novac, a borite se svaki dan. Ali posle sam naučio da je to njihov posao da rade šta hoće, kako hoće", kaže Vučić.


Nemoj da se sekiraš uopšte, ti radi, odgovaraš srpskom narodu i građani Srbije će to umeti da prepoznaju, posavetovao je premijerku i dodao je da je za Srbiju mnogo važnije koliko fabrika otvaramo nego to što će neko od njih da nam drži političke pridike ili što će neki tajkuni da diktiraju šta će da piše u nekom izveštaju.

"Mnogo sam srećan što su oni to objavili, da su baš to uzeli i dobili od njih. Ja mislim da je građanima Srbije to najjasnije. Evo ja ništa od toga ne mogu da demantujem. Mnogo sam srećan što su to sami objavili. Samo Ana ne treba da se nervira. To je politika. U politici morate da naučite da ste krivi za sve, i kada niste, i kada to naučite onda ćete lakše da gurate napred", zaključio je Vučić.

TEŠKO JE SA NEKIMA RAZGOVARATI ARGUMENTIMA

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa političkim protivnicima teško razgovarati argumentima, jer se oni ne rukovode idejama i ciljevima, već ideologijom "vlast po svaku cenu".

On je to rekao upitan da prokomentariše to što se posle njegovog podnošenja izveštaja o KiM u parlamentu nastavilo sa "nerealnim pričama" u vezi sa KiM.

Vučić je rekao da je zadovoljan što je u Skupštini Srbije mogao da iznese činjenice o KiM i dodao da je važno da to o čemu se govorilo ostane zabeleženo i u štampanom obliku, kako bi jednog dana nove generacije mogle da pročitaju koliko smo videli unapred i koliko smo znali, ali nismo imali dovoljno hrabrosti da razumemo kakvu politiku treba da vodimo.

Primetio je da u Srbiji postoji nešto što ne može do kraja da se razume. "Za ta tri dana, prvo su me sprečavali da uđem u parlament, stavili transparent ''izdaja, robija''..., a onda kada smo rekli da ćemo, ako se nastave napadi na Srbe, zaštiti i sačuvati naš narod, isti oni koji su nas otpuživali za izdaju istog sekunda su rekli - hoćete da nas uvučete u ratne sukobe", konstatovao je Vučić.

Zato kaže da šta god i kako kod da uradi, to neće biti dobro njegovim političkim protivnicima, jer se oni ne rukovode bilo kakvom argumentacijom ili politikom za koju se zalažu, ciljevima ili idejama, već im je jedina ideologija da hoće na vlast po svaku cenu i da mrze njega.

"Teško je sa nekim ljudima razgovarati argumentima", podvukao je predsednik. Ponovio je da prethodna vlast, primera radi u Loznicu, nije dovela nijednu fabriku, a da su od 2000. godine gotovo sve ugasili.

"I sad ćete da mi kažete da je lošije nego što je bilo?", upitao je Vučić i dodao da će zahvaljujući fabrikama koje su u poslednje vreme došle u Loznicu grad da živne. "I, opet će da kažu da nije dobro i da bi oni doveli 15 fabrika.. Pa što niste nijednu? U svakoj sferi i oblasti je isto", rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (87)

plazoje

31.05.2019. 13:26

prepisuju od nase policije devedesetih....ne vidim nista sporno,a ako prvorodjeni hoce da im pomogne neka ih naoruza,pa neka im prave zasede i ubijaju policiju...kolo srece se okrece....

ZAR JE TOLIKO GODINA MORALO DA PRODJE

31.05.2019. 13:28

DA BI VUCIC SHVATIO DA GA EU LAZE. Gospodine Vucic, i ptice na grani su primetile, koliko EU zamajava srpski narod, i posebno vas. EU JE AGRESOR, bez koje nebi bilo ni drzave Kosovo, ni teroristicke UCK, ni okupatorskog KFOR-a, pa tako nebi ni srbi imali problema da nije te "nabljuvane" tvorevine zvana EU.

vuk

31.05.2019. 13:34

Medjunarodno pravo je prestalo da postoji onoga trenutka kada je Nato bombardovao Srbiju bez UN mandata. Sve posle toga je pravo jaceg i samo par zemalja ima tu privilegiju da odredjuje dokle sme da ide. Pogledajte americko-kineski rat, sve se pravda interesom. Mi moramo da prelomimo sta nam je interes i da stanemo iza te odluke pa sta nam Bog da. Sta god da izaberemo nece nam doneti nista dobro.

Vito Raski

31.05.2019. 13:35

Gospodina predsednika brinu zadjevice izmedju siptarskih terorista a ne brine ga njihovo izivljavanje nad nasim narodom. Mislim da su svi nasi vajni politicari, a pre svega on, preterali sa njihovim beznadeznim, za nas tamosnji narod, floskulama, kako ce braniti srpski narod na KiM. Cini mi se, sto ih vise brane svojim jalovim demagogijama, narod sve vise strada. Pa ih molim da ih vise, na taj nacin, ne brane. Od mnogo hvale, vajde su male. Isprazne price su, samo, privilegija nesposobnih.

ranko75

31.05.2019. 13:37

Putin je jos pre 15 godina rekao da medjunarodno pravo ne funkcionise. Da ste slusali njega a ne savete Toni Blera davno bi to znali. Sta ce nama vodja kao onaj iz Radoja Domanovica, koga svi mogu da preveslaju, nama treba takav sposoban kao Tito, koji sam moze sve njih da prevesla i da za svoju zemlju nadje najbolje resenje. On je mogao da odvede vojsku na Trst, a vi ne mozete na Kosovo,jer je on imao kuraz a vi nemate.

Драган Р

31.05.2019. 13:45

Биће господине председниче и Париза и Брисела поново, биће и нових споразума које ћете потписати са тим истим Шиптарима и ЕУ и ви то одлично знате. Није ово крај међународног права, ово је крај ваших обмана и самообмана и што се мене лично тиче крај сваког поверења у оно што ви радите. Не желим вам ништа лоше, напротив, али ви сте својом политиком према КиМ дефинитивно "дотерали цара до дувара".

Brane

31.05.2019. 13:47

Све смо испоштовали а добили само наставак политике кршења међународног права .

Патриота

31.05.2019. 13:53

Ајмо сад сви да ГЛУМИМО ЗАЧУЂЕНОСТ!!!? Па и врапци на грани су знали да право више нигде у свету не постоји, ВЕЋ САМО ИНТЕРЕС, тренутни интерес им је из неког разлога уништити Србију и истребити србе, где год их има!!!

zardjala kasika

31.05.2019. 13:53

Dokle ti mislis da kukas, kada znamo da ces da promenis plocu cim te mutti merkel pogleda popreko?

Sandra

31.05.2019. 13:58

EU svojim nereagovanjem pokazuje da ni na kakvu pravdu ne mozemo racunati, bez obzira sto je zasluzujemo.

DW

31.05.2019. 14:02

Znači li to da je Briselski sporazum međudržavni sporazum? Uostalom, ako ga jedna strana ne poštuje onda ne mora ni druga.

Nenad

31.05.2019. 14:04

Cela tvoja politika je bila nezamerajuca i dodvornicka. Svet tako ne funkcionise. Otpor,cvrst stav i sila. Mozda se dozoves pameti ali kaze narod,jednom kada budes mek kasno je da budes tvrd.

Sandra

31.05.2019. 14:06

Evropska Komisija je videla u Srbiji ono što Vučić i SNS uporno neće da vide. Izveštaj Komisije je realan i detaljan, zasnovan na činjenicama i daje preporuke i pomoć u prevazilaženju problema. Ali mislim da ova vlast ne žuri u EU. Sa Naprednjacima nećemo ni ući u Evropu.

Мирко

31.05.2019. 14:14

Након свега, (са тзв ЕУ и САД), нема нам друге него у Евро-Азијску унију, што је и природан след ( вишевековних ) дешавања на овим трусним балканским просторима. На крају крајева: "свака птица своме јату лети"! А остатак јужних Славена нек поразмисли о својој перспективи у Евро-Атлантској унији! Догодине у Призрену!

Mikiboy

31.05.2019. 14:16

EU nije da nemoze da reaguje vec EU nesme da ide kontra SAD.Sto se tice Pariza zasto bi trebalo da idemo tamo?Da nam daju domaci zadatak?Ali kada su toliko mudri neka izracunaju koliko bi Evropu kostao neki novi konflikt na Balkanu.Samo neka ne zaborave da ovo nisu devedesete.

Miloš

31.05.2019. 14:16

Kad je tako nevažan taj izveštaj komisije, zašto ga ne obelodanite da i mi građani procenimo da li je važan ili ne?

bato

31.05.2019. 14:20

Naoruzaj Srbe na Kosovu i neka se bore kao siptari devedesetih,a ti sa specijalnom policijom u presevo i bujanovac pohapsi 50 kriminalaca i dilera kao siptari u Sjevernoj Mitrovici i to je to,onda ce Evropa htjeti da prica,a ti radi ka siptari,oni hoce ujedinjenje sa Albanijom ti odmah sa Republikom Srpskom i tako u krug.Na ovaj nacin ja slusam sve sta mi kaze EU ,a siptari nista to ne ide i jos pohapsi organizatore protestne setnje i ostale koi su stvarali nerede i to je to

Dušan

31.05.2019. 14:22

Sluzite Albancima za sprdnju, tuku, ponizavaju i hapse Srbe, a jedino znamo da paradiramo i dizemo neku gotovost... posle svakog incidenta, sledi vec smesna laz: " samo jos, jedanput neka biju nas narod, mi ce mo poturiti drugi obraz! A, gde je sada uvazavana i postovana Srbija sa cirkuzantom, kpji peva!

Zlatko

31.05.2019. 14:24

Jediní spás savez sa Rusíjom.svidjalo nám se ili neNuzda zakon menia ili cemo nestati

Goran Mitic

31.05.2019. 14:29

То је добро за нас да се отрезнимо од ЕУ и почнемо да гледамо своја посла!

Партизан па Бог

31.05.2019. 14:31

Dali to znaci da se Srbija okrece istoku Rusiji Belo Rusiji Kazahstanu Auejberdzanu .... To bi bilo idealno + ODEBKA .

maniks

31.05.2019. 14:40

Predsednice samo ni mi vise od vas nemamo nikakva ocekivanja da ce te nesto preduzeti, a prica nam je stvarno dosta. Neka je vecna slava nasem predsedniku Milosevicu.

Davor

31.05.2019. 14:41

Bogu hvala kada ste konacno shvatili ...ma koji EY i sta ce Srbija tamo..Greska je napravljena kada ste pred nasim agresorima prostirali crveni tepih.Milosevic je bio u pravu

slobodanka

31.05.2019. 14:44

Zasto verujete EU ? to je jedna fasisticka tvorevina.Nece nas u EU zato sto smo bolji od njih. Vidite li vi koga primaju samo da bi profitirali.Srbija se neda da je drugi muzu i to je "problem". Nemozemo ocekivati da nam svi budu prijatelji, prestanite da sedite na dve stolice.Srbija treba da iskoristi zemlje koje ce u nju investirati i time kreirati ekonomsi stabilnu drzavu. I jos jedno najvaznije da vam kazem, postujte se medjusobno i pomazite.

niksa

31.05.2019. 14:48

E moj Vucicu to sam ti ja mogao reci odavno ko su tebi savjetnici zasto si toliko navin a vodis jednu Drzava sve neki nesposobnjakovici. Ne pise se dobro ovoj Srbiji ukoliko se politika ne promijeni prema Evropi

Mirko

31.05.2019. 14:49

Ti to tek sad vidiš? E moj Vučiću.... Vidi ti da dobijemo na vremenu za sada. A kada bude došlo vreme onda ćeš prepustiti stvari ozbiljnim ljudima. Izvinjavam se, nisi los tip ali mnogo pričaš. Ako hoćeš respekt, moraš biti odličan i što više tih tako da svi izcekuju šta ćeš reći. Ovako svi znaju šta ćeš reći i uraditi, to jest ništa.

Buduci Premijer Dimitrijevic

31.05.2019. 14:50

Kad sam ti to govorio 2013 proglasio si me Drzavnih neprijatelja I poslao u zatvorsku ludnice preko Sudjenje u odsudstvu.da sam 6 godina u bekstvu

Srdjan

31.05.2019. 14:50

ma neka se oni ne brinu dok ih ti branis.....kao i uvek napravis lakrdiju od svega....posebno sa vojskom kojoj dzabe dizes borbenu gotovost i isterujes iz kasarni kad i sam znas da dole ne smemo ni da privirimo.......

Raca Milosavljevic

31.05.2019. 15:00

... sve je jasno i sve se zna ... u cemu je problem za naseg predsednika ako ima apsolutnu vlast ...nesto tu debelo nije u redu ...ali izaci ce delo na videlo ...

jrdnvc@web.de

31.05.2019. 15:48

@Raca Milosavljevic - Zasto pravite neku "famu", kao "nesto tu debelo nije u redu"... kao ne znate? Sve sto se desava Srbiji zbog KiM bilo od strane Albanaca bilo od prijateljskog :)zapada, sve je veoma iritirajuce, provocirajuce i VEOMA OPASNO gospon Raco. Lako je pokrenuti ratnu masineriju, to moze zacas… samo onda nema tako lako i tako brzo nazad a rat Srbiji nije potreban. E zato, mislim, jos uvek vlada Srbije nastoji da urazumi raznorazne prijatelje i "prijatelje" kao i "partnere" u razgovoru.

NS

31.05.2019. 15:06

Crna Gora je pametno uradila, zastitili su sebe i boli ih uvo za nas i za druge.Jednostavno rade kako Amerika kaze i predlaze. Jos jedan primer : Holandija je pala jos nize, kad se americki predsednik usere holandski predsednik trci da mu obrise d..e. Nemas ti danas nista od ponosa, da kazem PREPONOSA. Nemozes osim sveta, nalazimo se na sred Balkana i u veoma teskoj situaciji. Uz vas sam Predsednice Vucicu al razmislite dobro sta ciniti.

Vladimir

31.05.2019. 15:20

Posle onakve torture pripadnika ROSU nad nedužnim Srpskim narodom,jasno je da se više uopšte ne možemo osloniti na EU niti računati na njihovu pomoć.

Vlada

31.05.2019. 15:22

EU sad kad je videla s kim ima posla mora više da pritisne prištinske političare i da ih urazumi.

Boban

31.05.2019. 15:31

Velika sramota EU što nisu reagovali i još veća sramota naših opozicionih ljudi koji navijijaju za Albance i prebijanje Srba.

Najjasniji Evropljanin je Hitler

31.05.2019. 15:36

Ostali turaju ladne obloge tipa: demokratija, globalizam, prava manjina...a znate li koga je on hteo da zatre? Ili ste zaboravili?

Banjaluka

31.05.2019. 15:43

Covece poduzmi nesto i spasi to malo Srba,sto je ostalo na svome ognjistu.Sipovci tuku i proteruju Srbe sa Kosova,a ti cekas da neko drugi pomogne.Ajde covece ti samo znas dobro blabla.

Pažljivi citalac

31.05.2019. 15:45

Kriminalizacija našeg naroda se sprovodi od strane naše vlasti još od Miloševićevog pada. Sve ono sto narod vidi vi na to zmurite. Sramota. Sada si malo razočaran pa tako pričaš. Pppravice to mama Angela.

PORUKA i POUKA

31.05.2019. 15:48

Svi oni koji konstantno napadaju Vučića previše mudruju i filozofiraju umesto da iskažu svoj patriotizam prema srpskom narodu kroz pametan predlog stvarno mogućeg rešenja kosovskog problema.Kako se suprostaviti zapadnim silama koji su kreatori stanja na Kosovu? Ostalo je priča za zabavu i za malu decu, tralala,tralala.

Antibot

31.05.2019. 15:55

Vucicu, dokle ces vise da dizes vojsku o policiju na uzbunu, proglasi vanredno stanje u drzavi, objavi opstu mobilizaciju, proglasi okupaciju KiM i udjimo vec jednom u taj deo Srbije, uostalom to pise u rezoluciji SB, zavrsi jednom sa time, nemoj biti kao onaj S. Milosevic, te oce te nece i na kraju ga proglasise za goreg od Hitlera, takoce i tebe ako cinculises sa fasistima sa zapada, a na kraju ce opet da nas bombarduju, udarimo prvi.

ненад

31.05.2019. 16:02

Ако је већ толика мржња међу нами и шиптарима зашто им допуштамо да лече себе и децу у Србији,зашто допуштамо да се возе кроз Србију комотно без иједног проблема да ће било пта да им се деси,зашто дозвољаваш да ти машу овде њиховим смрдљивим прстима у облику орла....или председниче тестирате народ докле све може да трпи. Па бре када уђу у Србију на сваких 10 км вадио би их из кола и идемо претрес,бабе,деде,деца...али сваког на 10 км."РУТИНСКА КОНТРОЛА" па добродошли!

Opaki

31.05.2019. 16:02

EU se mnogo plasi naseg predsednika, pa ce sada da se izvini, da obeca da nece vise i da nas zamoli da udjemo u EU

Ana

31.05.2019. 16:05

Pa Vucicu to odavno znamo samo se ti pravis blesav ukljuci Rusiju i Kinu u pregovaracki tim i dosta vise.

milena

31.05.2019. 19:47

Medjunarodno pravo su prodali svojim postupcima koji su protivni tim istim pravima koji su oni postavili.

Simon

31.05.2019. 19:55

Sve ovo sto radi Zapad ,sutnja,apel obim stranama i slicno,je vec vidjen scenarij pred Oluju u Hrvatskoj dok nisu ocenili, da se moze krenuti na Srbe.Bojim se da se ista taktika priprema i za severni deo Kosova.

Sudija

02.06.2019. 03:07

@Simon - Tako je Simone. Treba se pripremiti i kad ponovo podju na Srbe istjerati ih sa Kosova u roku od 48 sati.

Иван

31.05.2019. 21:07

Срамота је да на овај начин по ко зна који пут међународна заједница даје зелено светло приштинским властима.

Retorika

31.05.2019. 21:44

Retorika upucena vecini uSrbiji. Stvarno izgleda kad ovakav nivo predsednika prolazi moze se samo konstatovati da je vecini u Srbiji IQ 90. Oni sa vecim IQ su napolje van Srbije ili jos u Srbiji ali i onako nije relevantno za njihovu buducnost politika Srbije jer se i oni spremaju da idu. Ostali su penzioneri kojima i onako buducnost nije bitna nego da se ne talasa jos koja godina.

Vatro Marx

01.06.2019. 22:04

Gospodine Vucicu , To smo znali prije negósto si ti postao predsjednik Srbije , nije mijasno da to nisi primetió gosp. Vucicu.Nemoj sada zakasniti sa nasom svijetomkolevkom. Russija se ponudila dobar znak.