Gradski čelnici Srbima sa KiM: Beograd je vaša kuća (FOTO)

Tanjug

petak, 19. 04. 2019. u 14:02

Градски челници Србима са КиМ: Београд је ваша кућа (ФОТО)

Foto Tanjug

Srbi sa KiM koji su pešačili do Beograda kako bi prisustvovali skupu "Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić" sastali su se sa zamenikom Goranom Vesićem, Aleksandrom Markovićem i Dragomirom Petronijevićem
BEOGRAD - Srbi sa Kosova i Metohije koji su pešačili do Beograda kako bi prisustvovali skupu "Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić" sastali su se u petak u Beogradu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, pomoćnikom gradonačelnika Aleksandrom Markovićem i članom Gradskog veća Dragomirom Petronijevićem.

Oni su Srbima sa KiM poručili da je Beograd njihova kuća i da su im u ime svih Beograđana zahvalni jer veruju u Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Važno je da u petak svi Srbi pokažu jedinstvo kako bi predsednik na sastancima u Pekingu s predsednicima Kine i Rusije Si Đinpingom i Vladimirom Putinom, kao i u Berlinu na sastancima s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom zastupao Srbiju s jasnom porukom da iza njegove politike stoji većinska Srbija.

PROČITAJTE JOŠ - Vučić Srbima koji su pešačili sa KiM: Hvala vam, ne zbog mene već zbog ljubavi prema otadžbini

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, gradski čelnici su naveli da na taj način svi pomažu predsedniku Vučiću da se izbori za interese Srbije.


"Najugroženiji Srbi na svetu su na KiM, i zato niko nema pravo njima da govori koga će oni podržavati. A Srbi sa Kosova i Metohije podržavaju Aleksandra Vučića zato što se on bori za interese našeg naroda", poručili su oni, dodaje se u saopštenju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Sandra

19.04.2019. 14:53

Veliko bravo za ove ljude, pokazali su da su hrabri i pouzdani i predsednik Vucic moz samo biti ponosan na armiju ljudi koja ga sledi.

Lazar

19.04.2019. 14:55

Ova podrska je zasnovana na cistoj i verodostojnoj politici nase vlade! Zato danas prvi covek Srbije uziva toliku podrsku!

Pedja

20.04.2019. 06:18

Ovi hrabri momci koji se prepesacili 300km zasluzuju svaku pohvalu za iskazani patriotizam i podrsku svojoj otadzbini.

star

20.04.2019. 08:49

Srbi su pokazali jedinstvo tako da naš predsednik na sastancima u Pekingu i Berlinu može da zastupa Srbiju s jasnom porukom da iza njegove politike stoji većinska Srbija.

caca

20.04.2019. 09:03

Srbi sa Kosova su nasa braca i samo zajedno,udruzenim snagama mozemo resiti sve probleme!!!!