Vučić: Sram bilo bednike koji politički kapitalizuju ubistvo; Predsednik poručio Albancima: Nećete stići do Niša

Novosti Online/Agencije

16. 01. 2018. u 13:09

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom atentata na Olivera Ivanovića da ovo je teroristički akt i da ćemo se u skladu sa time, prema ovom slučaju tako i odnositi

Вучић: Срам било беднике који политички капитализују убиство; Председник поручио Албанцима: Нећете стићи до Ниша

foto N.Skenderija

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom atentata na Olivera Ivanovića da je ovo teroristički akt i da ćemo se u skladu sa time, prema ovom slučaju tako i odnositi.

Vučić je rekao da je upućeno pismo UNMIK-u i Euleksu sa zahtevom da državni organi Srbije učestvuju u sprovođenju istrage na Kosovu i Metohiji. On je kazao da očekuje da Tužilaštvo za organizovani kriminal danas pokrene predistražni postupak.

"U ime države Srbije, svoje i ime Vlade izražavam saučešće porodici Ivanović", kazao je Vučić na konferenciji za štampu.

PROČITAJTE JOŠ - ATENTAT U KOSOVSKOJ MITROVICI: Oliver Ivanović ubijen sa pet hitaca, pucano iz automobila u pokretu, čeka se obdukcija

"Pronaći ćemo ubicu ili ubice", dodao je predsednik Srbije, istakavši da je to obećao supruzi Olivera Ivanovića, Mileni Ivanović.

"Ko god da je ubica, nije Srbin, imao i srpsko ime, izjavio je Vučić.

VUČIĆ: KOSOVSKA POLICIJA DA NAM KAŽE KO JE UBIO IVANOVIĆA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje od kosovske policije da pronađu i saopšte ko je ubio Olivera Ivanovića, jer je to njihov posao po Briselskom sporazumu.

"Sačekaćemo šta će da nam kaže KPS, EULEKS pa će i srpski organi izaći sa svojim podacima", rekao je Vučić novinarima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Upitan da prokomentariše izjavu Ramuša Haradinaja, koji optužuje Beograd da je prekinuo pregovore u Briselu i kako je rekao "zloupotrebio tragičan događaj u svrhu dnevne politike", Vučić je rekao da neće da govori "kakvih veza ima ubistvo Ivanovića sa raznim sudovima i suđenjima".

Podseća da Priština četiri i po godine nije ništa uradila po pitanju formiranja Zajednice srpskih opština, i da od kosovske policije očekuje da saopšti ko je ubio Olivera Ivanovića.

PROČITAJTE JOŠ - REAKCIJE NA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA Dačić: Bezuman teroristički akt; Haradinaj: Ubistvo ne koristiti za blokadu dijaloga


"To je njihov posao po Briselskom sporazumu. Kažite nam ko je ubio Olivera Ivanovića. Samo nam to kažite", rekao je Vučić.

On je dodao da je srpska strana, za razliku od albanske, skoro sve svoje obaveze iz Briselskog sporazuma ispunila - od regionalne policije, civilne zaštitte, pravde i pravosuđa, telekomunikacija, ostalo je samo oblast energetike.

"Albancima je potrebno da deluju na dva fronta - vi Srbi prekidate dijalog, iako ga nikada nismo prekidali i nastavićemo ga. Sa druge strane je to potrebno pojedinim centrima moći da izazivaju krizu u Centralnoj Srbiji ne bi li spuštali snagu Srbije u razgovorima sa Albancima", rekao je predsednik Srbije.

On je dodao da je najlakše širiti dezinformacije i da će na svaku laž ubuduće odgovarati.

"Neću im dati da nam unište Srbiju, da unište zemlju zarad svojih bednih interesa, ni ovima odavde ni onima spolja koji su stvarali nezavisnost Kosova koji bi hteli da imaju kao lutke na povodcu političare u Srbiji, pa zato morte da oslabite Vučića", zaključio je on.


foto N.Skenderija


VUČIĆ: SRAM BILO BEDNIKE I NESREĆNIKE KOJI POLITIČKI KAPITALIZUJU UBISTVO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao je "bednicima i nesrećnicima" svoje političke protivnike koji danas pokušavaju politički da kapitalizuju ubistvo Olivera Ivanovića.

Oni koji su, rekao je, opljačkali i upropastili državu i sve rade protiv Srbije i danas koriste u svoje svrhe i ubistvo Olivera Ivanovića i lažu i izmišljaju.

"Sram vas bilo! To je malo reći za to kakvu štetu pravite svojoj državi i šta radite protiv svoje države", poručio je Vučić.

Svi znaju, dodao je predsednik Srbije, kakvi su to lopovi i prevaranti.

Vučić je rekao da se svaki dan vodi kampanja protiv njega, ali da bi bila glupost da se, kad bi se njemu nešto dogodilo, za to okrivili Amfilohije, Đilas ili Janković. . .

Da li ću sutra ako se neko oklizne i za to biti ja kriv.

On je podsetio da se ubistvo Ivanovića nije desilo na teritoriji pod našom efektivnom kontrolom, ali ćemo, kaže, "svejedno da vršimo istragu i završimo posao kako treba da se završi".

Kako je rekao, stranci i Albanci upravljaju KiM, i videćemo da li će pronaći Ivanovićeve ubice, a Srbija će to, u suprotnom, sigurno učiniti.

"Onda ćemo videti ko je šta učinio" rekao je Vučić i ponovio da će ubice biti pronađene.

On je rekao da se svašta sada može čuti, kao i to da je smisao Ivanovićevog ubistva da se prekine dijalog u Briselu i slične gluposti, sve to usmereno protiv Srbije, koja je, pord ostalog, sve vreme za dijalog.

foto N.Skenderija

VUČIĆ: SRBIJU NEĆETE "PRETVORITI" U ZEMLjU MAFIJAŠA I UBICA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je spekulacije kojima se ubistvo Ivanovića nastoji da poveže sa političkim suprotstavljanjima Ivanovićevim stavovima od strane političkih predstavnika Srba na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao istovremeno da ne zna da li je slučaj paljenja automobila Olivera Ivanovića povezan sa njegovim ubistvom, a onima koji bi, kako kaže, voleli da postoji ta veza, poručio da im neće dozvoliti da Srbiju prikažu kao zemlju mafijaša i ubica.

Na pitanje Insajdera da li tačno da mu je Ivanović poslao sms poruku nako što mu je zapaljen automobil i tom prilikom izneo određene sumnje, Vučić kaže:

"Nije tačno. Imamo sve sačuvano".

Kako kaže, Ivanović mu je jedino poslao poruku da ga politički podrži, što nije mogao da učini i to mu je, kako je dodao, i rekao.

Vučić je rekao da je Ivanović tada bio kod njega sa suprugom.

"Rekao sam mu da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se otkrije ko mu je zapalio automobil, pričali smo o politici i svemu drugom. A to - izneo je sumnju na nekoga, te priče moje baba Višnje.... srećom čuvam poruke i nadležni organi čuvaju i nema velike filozofije. Videli smo se i pričali kratko u četiri oka", dodao je on.

Na ponovljeno pitanje da li postoji veza između paljenja automobila i ubistva, Vučić kaže: "Kako mogu to da znam. Ali, ne pitate vi to. Pitate jer biste hteli da kažete kako tu ima nekoga iz politke. Nema iz politike, a ako ima, nemojte da brinete, odgovaraće, samo nemojte vaše sumnje da iznosite kao činjenice".

"Tri puta sam vam odgovorio i rekao da to ne znam, niti je moguće da znam. Niste to tražili, nije vam to ni trebalo, nego nešto drugo. Svi ovi ... Lekić, Janjić, Đilas..., Ne dam vam da napravite od Srbije državu ubica i mafijaša. Niko od nas nije ubica, kao što bi to neko želeo."

Takođe je podsetio da je predsednik NUNS Slaviša Lekić napisao na društvenim mrežama, na informaciju da se čeka reakcija državnih organa: "Čeka se reakcija onih koji su ga ubili".

"Je l'' to novinar?. Nikome neću da dozvolim da nevine i časne ljude optužuje da su ubice. Ako ih KPS ne pronađe, mi hoćemo pa ćete možda biti u pravu, a možda i nećete", zaključio je on.


foto TanjugVUČIĆ SRBIMA NA KiM: SAČUVAJTE MIR I STALOŽENOST

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pozvao danas srpski narod na KiM da se sačuva mir i staloženost i poručio da će ubica biti pronađen i kažnjen.

"Razgovarao sam sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i atmosfera je vrlo teška i loša i moja poruka je da se sačuva mir i staloženost, a ubice ćemo naći, ako to ne urade oni koji treba to da urade", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

"Budite sigurni da ćemo mi to da uradimo", poručio je Vučić.

Na pitanje da li su službe bezbednosti imale informacije da je život Ivanovića bio ugrožen na KiM s obzirom da Ivanović nije ćutao, Vučić je upitao šta znači to da nije ćutao i dodao da se naše službe se ne bave televizijskim programima, kao i da su na sednici Saveta dostavile informaciju da nikakvih direktnih pretnji Ivanoviću nije bilo, osim dva poziva iz drugog dela Kosova.

Pročitajte još - SESTRA OLIVERA IVANOVIĆA ZA "NOVOSTI": Nemam snage, razumejte moju bol...

Vučić je rekao da je očigledno da neko želi da insinuira da je zaštićen neko ko je počinio nešto i zapitao da mu kažu ko šta ima, ako znaju ko je to uradio.

foto Tanjug


Potvrdio je da se čuo sa Rakićem dva puta.

Vučić je rekao da ko god je ubio Ivanovića nije Srbin, pa makar imao srpsko ime i prezime, jer taj koji je to uradio - uradio je sve protiv Srba na sveru KiM i protiv Srbije i Beograda i srpskog roda.

"Ukoliko nije, onda će vam tek sve biti jasno. Ali, otkrićemo to", rekao je Vučić.

Mnogi pokušavaju da ovo ubistvo iskoriste.

Namerno je, dodaje, automobil ostavljen u Brđanima kako bi moglo da se kaže da je otišao ubica prema južnoj Mitrovici i Suvom Dolu, ali da istovremeno može da ode i na drugu stranu.

Vučić ističe da je neko to dugo osmišljavao i da su interesantna poklapanja datuma, ali i mnoge druge stvari.

Kaže i da je srpska strana za razgovor uvek spremna, ali da neki drugi nisu hteli da razgovaraju niti da sprovedu odluku, na primer, o formiranju Zajednice srpskih opština.

"Ali, ja nemam nameru da njih optužujem za ubistvo niti bilo koga drugog, jer za razliku od njih i političkih pilićara u Srbiji, ja sam dovoljno ozbiljan i odgovoran čovek za razliku od njihovih medijskih satrapa".

Vučić kaže da moraju da se pronađu dokazi i naglasio da se sa druge strane nagledao poturenih i perfidnih trikova.

Poručio je da je njihov problem to što neće da ćuti i što mu je savest čista za razliku od njih.

"Za razliku od njih sam uveren da će se ubica pronaći. Možda nešto i doznajem, uveren sam da će se pronaći i onda ću pitati ko je vodio kampanju protiv mene".

VUČIĆ: NIJE BILO SAZNANjA O DIREKTNIM PRETNjAMA OLIVERU IVANOVIĆU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpske bezbednosne službe nisu imale saznanja o postojanju direktnih pretnji lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da je "svakome jasno" kome bi na Kosovu i u međunarodnoj zajednici odgovaralo ubistvo Olivera Ivanovića.


"Ništa više o tome ne bih mogao da govorim, mislim da su svi sve razumeli", kazao je Vučić.

On je naveo i da taj "teroristički čin" neće proći nekažnjeno i da će počinilac biti uhvaćen i kažnjen.

"Neka ne misle da mogu da ga sakriju ni Kosovska policijska služba, ni Euleks, a nadam se da to i ne žele, jer ima nekog od koga neće moći da ga sakriju. Ako oni to ne urade kako treba, mi ćemo to uraditi, vodićemo svoju zasebnu istragu", kazao je predsednik Srbije.

foto Tanjug


PORUKA VESELjIJU: NEĆETE STIĆI DO NIŠA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je delegacija Srbije u Brisleu prekinula razgovore u okviru dijaloga, jer je besmisleno razgovarati uz svakodnevne pretnje i poručio Kadriju Veseljiju, pravom, kako kaže, "gospodaru na Kosovu", da neće stići do Niša kako je pretio.

"Teško je da govorite o nečemu kad imate svakodneve pretnje, gde onaj ko je pravi gospodar na Kosovu, a to nisu ni Tači, ni Haradinaj, već Kadri Veselji, i to svi koji poznaju situaciju na Kosovu dobro znaju, a koji govori da se Albanci neće zaustaviti do Niša", rekao je Vučić."Mi smo razumeli te pretnje, dobro smo ih shvatili, kao i ćutanje onih koji je trebalo istog sekunda da reaguju", poručuje Vučić.

"Pravi gospodar na Kosovu nije Tači ili Haradinaj već Kadri Veselji koji govori da se Albanci neće zaustaviti do Niša. Mi smo razumeli te pretnje i dobro smo ih shvatili, kao i ćutanje onih koji su trebali odmah da reaguju. Naš odgovor je da neće stići do Niša, mogu da ga posete kao turisti a da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", kazao je Vučić u Beogradu.

On je dodao da u jednoj zemlji koja deluje unutar misije KFOR postoje ideje da prekine zajedničke kontrole administrativne linije s pripadnicima Vojske Srbije.

"To imamo u zvaničnim izveštajima. Moje upozorenje je da neki ne pokušaju da iskoriste ovo za izazivanje nestabilnosti i uvođenje kosovskih bezbednosnih snaga na sever Kosova i otimanje svega što pripada srpskom narodu. Dobro čitamo i razumemo ono što rade neki, ceo smisao je da imaju svoje oružane snage na severu Kosova suprotno Briselskom sporazumu", rekao je predsednik Srbije.


VUČIĆ: NEMAMO POVERENjE U KOSOVSKE ORGANE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Beograd nema poverenja u kosovske organe, ali da se nada će biti u stanju da sprovedu istragu, a ako ne budu mogli - Srbija će to sigurno učiniti.

Uz podsećanje da se ubistvo dogodilo na teritoriji nad kojom Srbija nema efektivnu kotrolu posebno od 2008. godine, Vučić kaže:

"Da imamo najveće moguće poverenje u organe - nemamo, ali se nadamo. Ako nisu u stanju, molimo ih da pozovu naše organe i prihvate našu pomoć. Jer, mi kažemo - mi ćemo da otkrijemo (ubice)", kaže Vučić.

foto Beta


Dodaje da ne zna zašto to ne bi prihvatili i podsetio da Beograd ima protokole za saradnju se Euleksom i Unmikom.

Pročitajte još - Rasim Ljajić u suzama: Ne verujem da ćemo ikada da saznamo ko je ubio Olivera Ivanovića

"I mislim da to može normalno da funkcioniše. Gotovo sam sigran da je ovo toliko krupno, da može da prođe neistraženo i bez pronalaženja jasnog krivca", poručuje Vučić.

Ne postoji savršen zločin, a ovo je daleko od savršenog zločina, dodao je on.

Primetio je da je "posao" Albanaca da optužuju Srbiju za sve i to već rade mnogo vremena.

"Ali, ne razumem one odavde koji misle da je to prilika... pošto ih niko neće ni za šta, svi znaju kakvi su lopovi - da se okliznu oni bi rekli Vučić je kriv", rekao je Vučić.

"Svaki dan govore da sam ja izdajnik - da li to nije meta na čelu ili petostruki aršini. Ubistvo će biti istraženo i ubice otkivene", zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (85)

Ixan

16.01.2018. 13:31

A jel i dalje interes izgradnje autoputa do Merdara? Mislim, sto da ne Drac je ozbiljna luka za transport nase robe.

Toćak

16.01.2018. 13:39

Država je bezbedonosno izbusena kao sir i pitanje je kako uopste postoji!Planinski banditi skidaju drzavne cinovnike!Ovo da se desi u Izraelu...dve generacije Mosada bi iz hobija ubijale neprijatelje!Iskreno saucesce porodici!

Goran Vukovic

16.01.2018. 13:46

Pucanj u Srpski narod....i poruka da će se svim silama nastojati zaustaviti formiranje ZSO.....i da se Specijalni sud za zločine šiptara ne smije formirati.

mario

16.01.2018. 14:05

Molim čuvajte slogu potrebniju nego ikad ubica veliki srbomrzac jer želi da sruši stabilnost u regionu sejanjem nemira i nesigurnosti smrti ,straha i mira

Даца

16.01.2018. 14:23

@mario - Оливер није хтео у коалицију ни са Харадинајем ни са његовим партнерима, сарадницима Запада и Арнаута.

Jovan

16.01.2018. 14:20

Vucicu svaka vam cast da i u ovom teskom trenutku ostajete pribrani. Treba ostati mirne glave i naci pocinioce.

J @ B

16.01.2018. 15:00

@Jovan - @Jovane budi srecan jer Vuk Karadzic izmislio slovo "J" inace ti bi bio ono sto i jesi !!

Zurkolomac

16.01.2018. 14:23

Srbijo postupi kao sto bi postupio izraelski Mossad prema onima koji rade protiv njihove drzave. Brzo, jasno i precizno, a pregovore ostavite za posle...

EU

16.01.2018. 14:30

Ono šta je bitno je da je dijalog u Briselu prekinut i šta sad ili da se ratuje ili prizna Republika Kosovo više nema smisla za dijalog? Možda je baš zato i ubijen da se prekine dijalog sa Albancima pa šta ima da daju Albanci neka prava Srbima i ZSO kad je u Republici Kosova samo 5% Srba? A sa druge strena lako je moguće da su ga ubili Srbi jer je vodio politiku pomirenja koja je vodila prema priznanjju Republike Kosova?

Ponavljanje

16.01.2018. 14:32

Stjepana Radića su srbi ubili u skupštini u Beogradu 1928g koliko se ja sećam zato jer je govorio o Hrvatskoj državi a to je bio posle i jedan od razloga zašto su u Jasenovac završili i srbi sa jevrejima i romima? Bila su i dva propala atentata na Franju Tuđmana: Benkovac 1990 Franjo Tuđman Atentat-Youtube Raketiranje Banskih dvora 1991.-Youtube

Podsjetnik

16.01.2018. 14:57

@Ponavljanje - Prije ubistva Stjepana Radića Hrvati su vješali,silovali i ubijali po Mačvi 1915. u austrougarskim odorama.Mržnja prema sve što nije katoličko,Hrvatima je usađena mnogo ranije.Nekažnjavanje zločinaca iz 1.svetskog rata u Kraljevini Jugoslaviji samo je dodatno podstaklo stvaranje Jasenovca i organizovanog genocida nad Srbima u NDH.Jedan atentat može samo deklerativno biti povod ali ne i stvarni uzrok.

Monika_Bg

16.01.2018. 14:33

Kako nije bilo saznanja?! Još dok je bio u zatvoru u Prištini, tražio je premeštaj U Mitrovicu, plašio se da će ga ubiti u zatvoru. I to su sve pričali njegova sestra i brat kod Tanje u emisiji.

VERICA -PO

16.01.2018. 14:34

Pod hitno moraju se pronaci i procesuirati one koji su pocinili ovako gnusno ubistvo. Pre svega treba u ovom teskom trenutku da budemo pre svega slozni, moramo dati maksimalnu podrsku Vladi i Aleksandru Vucic da iznadju resenje u ovom kriznom momentu. Pre svega narod na severu KiM,moraju biti mirne glave i slozni.Aleksandar Vucic je jasno rekao da ako nadlezni organi Kosova nisu u stanju da ovaj slucaje rese, da ce nasi organi resiti.

SKANDAL

16.01.2018. 14:37

EHF odbio žalbu Slovenije pa će čini se Slovenija napustiti rukometno EP u Hrvatskoj!

Aleksandar

16.01.2018. 14:38

Ovo se dogodilo samo 2 dana nakon Vucicevog intervuja na rtsu, gde je rekao da se ni jedno ubistvo nije dogodilo koje je etnicki inspirisano od kako su oni na vlasti.

Vatro Marx

16.01.2018. 14:39

To Sada govoris, sta si cekao do sada . Koliko jos treba da nestanu da bi se stvarno nesto preduzelo.

Kaća

16.01.2018. 15:12

@Vatro Marx - Nije mag da čita misli ili neka vračara pa da zna šta će se dešavati u budućnosti. Nijedan potez kosovskih predstavnika nije nagoveštavao da će se ovako nešto desiti.

Grujica Marković

16.01.2018. 15:02

грехота, убијен је скроз добар и прихватљив човек за обе стране али сматрам да је ово пуцањ у ноге шиптарске видећете-ово је почетак њихове пропасти

mara

16.01.2018. 15:03

Ovaj zlocin nece proci tek tako. Najveca osuda za ovakav zlocin, u skladu sa tim i najveca kazna.

PITANJE

16.01.2018. 15:06

Da se ovo nije desilo Srbi bi u Briselu dobili Zajednicu Srpskih Opština i svoja prava ali bi posle Srbija priznala Kosovo za brži ulazak u EU a?

Eto

16.01.2018. 15:39

@PITANJE - Na kraju će i ovaj atentator biti srpski heroj ko i Obilić i Gavrilo nije dozvolio da se prizna Kosovo?

lana

16.01.2018. 15:07

Albancima je udarila u glavu podrška zapada. A do Niša ne mogu stići, i bolje da ne pokušavaju.

Srbin

16.01.2018. 15:08

Verujem da iza organizovanja atentata stoji ratni zločinac Vilijam Voker i da je zbog toga nedavno i boravio u Prištini.

Crni Gruja

16.01.2018. 15:08

Treba Prištinu proglasiti za glavni grad Srbije i resiti taj problem jednom za uvek. Kadriju Veseljiju dozvoliti da dodje do Niša da poseti zatvor i boravi malo u njemu. Porodici Ivanović iskreno saučešće.

floyd

16.01.2018. 15:27

Можмо преговарати до последњег Србина на Косову! Тамо не преговарамо са шиптарима већ са Америма! Коме још није јасно, да нам спаса нема без, православне Русије, тај је веома наиван.

Golub

16.01.2018. 15:29

Saučešće porodici. Stvar o bih voleo da ubica nije Srbin, jer me je stvarno više sramota. Pa taman nam rekli da je u bekstvu i da ga nikad neće uhvatiti

Penis Veličanstveni

16.01.2018. 15:37

Svaki sa 5-10 dece će stići da uzmu sve od Virovitice do Karlobaga za manje od 50-70g!

Hehe

16.01.2018. 16:01

@Penis Veličanstveni - Pa šta onda eto neka im je sa srećom pa hrvati bi i njih prihvatili i dočekali bratski i živeli bi u miru jer jedino se sa Srbima nigde ne može živeti u miru?

alfa...!

17.01.2018. 07:18

@Ap0qalypto - Nisu ga ubili teroristi već neko kome nije bio po volji..............

VILI81

16.01.2018. 15:53

Kosovo nije drzava,nikada nece ni biti! To je trenutno samo deo divljeg zapada,bez sistema,bez bezbednosti i bez ikakvog smisla.Kosovom ne upravlja niko,ono je pod kontrolom stranih unistitelja jer je to podrucje nepismenih i bahatih ljudi i siledzija. Ne brinite ubice Ivanovica i ostalih Srba, i zapamtite dobro deda jede grozdje al unuka svrbi oko zuba, Polako stizze i vas dan. Olivere Ivanovicu,laka ti zemlja...Budi spokojan,Nis ce videti samo preko interneta a iz Km ce biti kad tad proterani

Damjan

16.01.2018. 15:54

" Da se odmah razumemo- ti ljudi se ne boje Albanaca nego Srba, lokalnih kabadahija i kriminalaca koji se voze u dzipovima bez tablica. Droga se prodaje na svakom cosku, svaki roditelj strepi zbog toga"- Oliver Ivanovic

Niko

16.01.2018. 16:05

Svima je jasno da Albanci ne treba da rade ništa nego samo svaki po 5-10dece i da čekaju priznanje Republike Kosova i od Srbije ko šta ga imaju od 111država u svetu. Tako da i ovo nisu morali oni da rade. Ali zato Srbi su ti koji moraju da rade bilo šta ako neće da priznaju da im je izvađeno Srce srbije koje će posle možda i na transplataciju u Albaniju. Eto onaj kukavički "Ruski voz" nije uspeo jer bi ga Albanci digli u vazduh pa neće ni ovo uspeti.

Kralj

16.01.2018. 16:13

@Niko - Vučić traži da i srpska policija sa albanskom rešava ovaj slučaj na Kosovu a oni ne mogu da reše slučaj jedne ubijene pevačice u Srbiji pa sramota za albance da ih puste takve nesposobne da rade sa njima?

vikins

16.01.2018. 18:14

Saucesce porodici Ivanovic!nadam se da ce se ovo ubistvo ubrzo rasvetliti i da ce krivac dobiti odgovarajucu kaznu!

Napeta situlacija

16.01.2018. 20:40

Bravo Vučiću! Tako nastupa čvrst, odlučan predsednik koji zastupa interese svoje zemlje

mirko

16.01.2018. 20:41

Kadri Vesejilj bi da dodje do Nisa? Ne bih mu preporucio ni kao turista da se pojavi a kamo onako kako on planira. Nis vam i vasim prijateljima nikada nece zaboraviti 1999.god.

Varoskapijanac

17.01.2018. 09:28

@mirko - Sine,stici ce oni do Nisa kad tad.Znaj samo jedno,mi smo sebi najveci neprijatelji. A zasto to kazem,pa zato sto nasi gradjani na jugu Srbije prijavljuju Albance da zive na njohovoj adresi da bi mogli da dobiju pasos(putovnice,kako god) ,vize za boravak u inostranstvu,a za tu uslugu debelo placaju ovi nasi rodoljubi ili ljudi na ivici egzitencije.Pa sad ti vidi.Sce sto su uradiili,uradili su planski.A to sto smo mi naivni ili kratkovidi to je maligno oboljenje.

seka

16.01.2018. 21:46

Imam utisak da ovo ubistvo ima mnogo jacu poruku nego sto mislimo ali to nas ne sme uplasiti.

spremanje

16.01.2018. 22:01

Oni do Niša neće doći, ali ćemo zato mi kada pregazimo Kosmet za par godina ukinuti i Albaniju kao zapadnu tvorevinu napravljenu, izmišljenu da spreči izlazak države Srbije na Jadran.

vladimir

16.01.2018. 22:05

....u ovakvoj "gužvi" sve je rečeno, jedino Skotu bi poručio - tvoji albanci mogu da stignu SAMO do Tirane, a i vi če te ubrzo ....ne verujete? Ja ne grešim, kao što sam predvideo aneksiju Krima, pobedu Trampa, pobedu Asada .... sve ono što američkom lobiju ne prija!

Miro Markovic

17.01.2018. 02:14

Желим да питам Вучића да ли су Шиптари открили ко је убио србске жетеоце и ко је убио убицу деце на купању поред реке? Нису! Ннису ни репом мрднули. А ти Вучићу са Дачићем настављаш да са Шиптарима преговараш.