POVODOM SLUČAJA JAJINCI: Vučić danas o pretnjama

E. V. N.

06. 11. 2016. u 23:12

Predsednik Vlade obratiće se javnosti u vezi sa nedavnim incidentom u Jajincima. Premijer će govoriti i o bezbednosnoj situaciji u Srbiji

ПОВОДОМ СЛУЧАЈА ЈАЈИНЦИ: Вучић данас о претњама

Aleksandar Vučić

PREDSEDNIK Vlade Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u vezi sa otkrivenim arsenalom oružja u Jajincima i Novom Beogradu, kao i o bezbednosnim pretnjama po njega i njegovu porodicu.

Vučić će izneti podatke koje su mu prenele bezbednosne službe o slučaju "Jajinci", kao i o automobilu sa oružjem koji je pronađen u jednoj garaži na Novom Beogradu, a koji je doveden u vezu sa ovim slučajem. On će odgovoriti i političkim protivnicima koji su omalovažavali pretnje i informacije o ugroženosti premijera, a govoriće i o bezbednosnoj situaciji u Srbiji.

U istrazi o pronađenom oružju do sada je saslušano više od 200 ljudi, ali, prema saznanjima "Novosti", nije bilo nikakvih konkretnih pomaka koji bi mogli da dovedu do onih koji stoje iza arsenala ostavljenog u blizini porodične kuće srpskog premijera. Ispitane su uglavnom bezbednosno interesantne osobe, a neki od njih imaju i debele policijske dosijee. Proveravani su i njihovi kontakti sa kriminalnim grupama u okruženju.

Dalji pomak očekuje se posle informacija iz Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, koje su dobile zahteve od srpske policije da im pomognu u utvrđivanju porekla pronađenog oružja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

kalijum

07.11.2016. 01:47

Da li su to oni isti koji su ga napalai u Srebrenici ili put vodi (i ovaj put) u srpsko/rusko podzemlje .

goga

07.11.2016. 08:41

Potpuno podrzavam premijera, nek sa svojom izjavom zatvori usta cirkusantima iz opozicije koji svakodnevno daju nebulozne izjave povodom toga!

Mitar Odović

07.11.2016. 18:00

@goga - goga: Ako je završena istraga onda će se po tom slučaju Vučić oglasiti , u suprotnom nema nikakvih izjava.

Glasinac

07.11.2016. 17:58

Ne verujem da će Vučić bilo šta reći o ovom slučaju ako nije zabršena konačna istraga.