Члан Председништва СНС Небојша Стефановић каже да је Бошко Обрадовић данас наставио са изношењем неистина и да ће се на дан избора видети колико ће људи гласати и колику ће подршку добити Савез за Србију.


Стефановић подсећа да је Обрадовић јуче тврдио да ће број бирача на предстојећим изборима у Јединственом бирачком списку бити мањи за готово два милиона и да сада, када је "проказан да поново само лаже", наставља са новим измишљотинама - "не би ли се ваљда у јавности што пре заборавиле оне од јуче".


Сасвим је очигледно, додаје Стефановић, да се Обрадовић толико уплео у сопствене лажи да данас више не зна шта би сам од себе, као и да и то несумњиво показује да се Обрадовићу више не може веровати.


"Ни да у подне каже да је напољу дан. Ни за једну од безброј лажи коју свакодневно штанцују Бошко Обрадовић и други представници СзС-а и њима узнемиравају јавност, никада се нису извинили грађанима Србије", приметио је Стефановић.


Тако грађани ни до сада нису чули ниједно "извини" за њихове тврдње уочи претходних избора да је само у београдској општини Звездара уписано 15.000 нових, непостојећих бирача.


Прочитајте још: Стефановић: Обрадовићеве тврдње о јединственом бирачком списку измишљотине


Наравно показало да је то била потпуна лаж, додао је Стефановић.


"Сигуран сам да ће народ у Србији и овога пута рећи да не жели тајкунску политику, коју представљају Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић, већ поштену, пристојну и радну Србију на челу са Александром Вучићем", поручио је Стефановић.