ROĐAK - SILOVATELj kao mali BIO ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLjANjA? Novi detalji obljube dečaka (9) iz Sremskih Karlovaca, nasilniku određen pritvor

Lj. P.

petak, 26. 06. 2020. u 21:56

РОЂАК - СИЛОВАТЕЉ као мали БИО ЖРТВА СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА? Нови детаљи обљубе дечака (9) из Сремских Карловаца, насилнику одређен притвор

Foto: Privatna arhiva

A. P. izneo svoju odbranu, posle čega mu je sudija odredio pritvor do 30 dana
MEŠTANINU Sremskih Karlovaca A. P. (30), osumnjičenom za silovanje devetogodišnjeg dečaka, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana. Ova mera izrečena mu je da ne bi mogao da utiče na svedoke, zbog načina na koji je krivično delo počinjeno, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, izneo svoju odbranu, ali zbog osetljivosti slučaja, i s obzirom na to da je reč o detetu, ono što je rekao javnosti nije poznato.

Tridesetogodišnjak, inače bliski rođak dečaka, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana. On ga je, kako se sumnja, sa sobom odveo na jednu rođendansku proslavu, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro. Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se dete nije osećalo dobro, a onda je, dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao devetogodišnjaka, posle čega ga je odveo kući.

Mališan je odmah legao i dugo nije ustajao iz kreveta. Roditeljima se požalio da ga jako boli stomak. Pregledom je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan.

Inspektori su razgovarali sa više osoba koje su prisustvovale slavlju, a uzeti su i brisevi za DNK analizu. Mada otežano govori, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz.


I NAPASNIK SILOVAN DOK JE BIO DETE?

MEŠTANE ovog dela Sremskih Karlovaca uznemirilo je saznanje da je devetogodišnjak bio žrtva gnusnog čina, a neki od njih navode da se po naselju priča da je i A. P. navodno bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Njega je, navodno, dok je bio dečak, maltertirao otac.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Joca

26.06.2020. 23:25

Polni organ na panj bez anestezije, satara i klap..... Posle neka vristi zlostavljac....

Divlji Magarac

27.06.2020. 02:35

Ako je on bio slilovan kao mali I Zna MAGARAC Da to Nije bilo Uredu Zašto je On to Uradio to isto Detetu I to Rodjaku od Devet Godina.Nas Sada ta njegova Izmišljena Priča neinteresuje ....,,,,Daj Rodjak je PEDIFALD I Gotovo . Uništio je Detetu Detinjstvo Za Uvek ,Tog “Rodjaka Manijaka “ Dajte mu Najstrožiju kaznu sto postoji Detetu zelimo Brz oporavak I dobro Zdravlje.

Victims

27.06.2020. 10:49

Neuroznanosti uče o mozgu, živčanom sistemu i o kauzalnoj vezi njihovog rada i našeg postupanja, mišljenja i osjećanja. Kada ih uspijemo kontrolirati pa biramo dobre misli, mozemo promijeniti ne samo osjećaje i ponašanja, vec i nas mozak tako da mozemo cak i ozdraviti. Snaga promjene i lijek je u nama. Bez tog izbora bi svi koji su preživjeli zlostavljanje, incest ili nasilje postali isti ti nasilnici. Žrtvama torture npr. je lijekovito kada netko odbije da ih muči jer nisu svi ljudi mučitelji.