Eksplozija potresla beogradski Dušanovac: Druga bomba za mesec dana (FOTO)

Novosti online/ S. V.

utorak, 05. 05. 2020. u 10:01

Експлозија потресла београдски Душановац: Друга бомба за месец дана (ФОТО)

Foto Ž. Knežević

Oštećeno je vozilo D. P. (46), koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora, gde je proveo 10 godina
U DVORIŠTE porodične kuće u Varvarinskoj ulici na Dušanovcu u Beogradu, oko šest časova bačena je bomba, drugi put za mesec dana. Povređenih, srećom, nije bilo, ali je detonacija oštetila parkirani automobil.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo koje je bilo u dvorištu u vlasništvu je D. P. (46), koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora, gde je proveo 10 godina zbog trgovine narkoticima i posedovanja velike količine nelegalnog naoružanja.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su uviđaj i pokrenuli istragu. Policija će uzeti snimke sa bezbednosnih kamera, kako bi pokušala da utvrdi identitet napadača.

Inače, u isto dvorište, nedavno su bačene dve bombe, i tom prilikom je uništeno jedno vozilo. Šteta je bila vidljiva i na ogradi, kao i na dva vozila parkirana u blizini.
Prema informacijama koje smo dobili, vlasnice kuće su dve sestre, koje ne žive tu, već izdaju prostor. U domu na uglu Varvarinske ulice borave tri porodice, ali od poslednjeg napada još nije utvrđeno kome su bombe bile upućene.Foto Ž. Knežević