Životna priča Hanke Paldum: Bila je najlepša devojka u gradu, udala se, a zatim razvela, sina ostavila iza rešetaka, prosidbu odbila

Novosti Online

14. 02. 2020. u 17:17

Животна прича Ханке Палдум: Била је најлепша девојка у граду, удала се, а затим развела, сина оставила иза решетака, просидбу одбила

hankapaldum_official

Brat Smail joj je pomogao da ode na audiciju u KUD-u „Bratstvo“ tako što su se iskrali kroz prozor
Hanka Paldum je jedna od najpoznatijih pevačica iz Bosne i Hercegovine za koju mnogi kažu da peva kao slavuj.

Tokom mladosti Hanka je bila je član hora i učestvovala je na školskim predstavama, najčešće pevajući sevdalinke. Brat Smail joj je pomogao da ode na audiciju u KUD-u „Bratstvo“ tako što su se iskrali kroz prozor.

Pevačica je važila za jednu od najlepših devojaka u gradu pa je imala mnogo udvarača. Njen prvi momak je i njen suprug Muradif koji ju je osvojio lepim manirima. Venčali su se, ali početkom devedesetih usledio je razvod, jer kako su mediji tada prenosili, u njemu nije više nalazila podršku koju je ranije imala.

Nakon razvoda, pevačica se posvetila poslu i zaljubila se u beogradskog fudbalskog trenera, Miladina Živadinovića. On ju je pratio na koncerte, putovali su zajedno u Kuvajt, a kako su tada brujali, on ju je i zaprosio. Pevačica je navodno odbila da se uda za njega pa su ubrzo raskinuli.

Sin Mirza je doživeo saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru – rekla je Hanka svojevremeno.

(Avaz.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Драган Р

14.02.2020. 17:30

И најважније. Реч је о особи која је пљувала и пљује Србију и Србе где стигне и која се у време рата у БиХ и вербално и физички иживљавала са Србима затвореним у муслиманским логорима. Кога занима прича о њој?

Brana Mitrović - FLOYD

14.02.2020. 17:37

Znači bata Živa bio u šemi sa Hankom. Živo, Živo vragolančiću.

Ivana Saric Veljkovic

14.02.2020. 17:49

Nije bila najlepša, ni približno. Nađite slike iz ranih radova. Znate li vi kakve su devojke tada šetale gradom?

Dragan

14.02.2020. 18:39

Hanka 199ineke na Yutelu:"...šta nam ovo rade Ćetnici...?" Nije bila u stanju ni ispravno da laje na Srbe!

Немања

14.02.2020. 21:11

Уместо са јој се забрани улаз у Србију, ви пишете о њој.

Ђорђе

15.02.2020. 09:33

Једна од најжешћих који мрзе Србе, Србију и Републику Српску, али то се из Београда не види, пошто ту има своје промотере, од којих је први Милић Вукашиновић.

007

15.02.2020. 22:27

Srbomrzac. Pljuvacica Srba. Neki tvrde da je patriotizam pokazivala i u logorima u kojima su muceni Srbi ali ja to ne mogu da tvrdim.

Jovan

16.02.2020. 11:55

Pitaju se ovde, otkud tekst o njoj, obzirom da je u najmanju ruku sporan njen stav prema nama, Srbima. Ali, poznavajući nas, pitam se, more, da se ona to ne sprema da održi neki koncert ovde, u Areni. Primili smo mi već takve koji su nas napljuvavali- Tereza, Dino Merlin, evo nam i Ivaniševića što bi voleo da nas vidi ispred mitraljeza. Ako smo zaboravili, sve imamo na YouTube. Ne zaboravljajmo, Srbi!