Mladići zakazali grupnu tuču u Nišu, jedan dobio PALICU U GLAVU, drugi NOŽ U PLUĆA

J. Ć./Novosti Online

04. 02. 2020. u 10:09

Младићи заказали групну тучу у Нишу, један добио ПАЛИЦУ У ГЛАВУ, други НОЖ У ПЛУЋА

Foto: Depositphotos

Mladići odranije poznati policiji su, kako saznajemo, unapred dogovororili ovaj obračun
U tuči koja se sinoć dogodila na Trgu učitelj Tase u Nišu kada su se obračunale dve grupe mladića, teško je povređen P. M. (18) iz ovog grada, koji je zadobio udarac nožem u grudi od njegovog vršnjaka P. V.

Incident se dogodio nešto posle 23 sata, a u njemu je lakše telesne povrede zadobio i L. K. kojeg je jedan od mladića udario palicom u glavu.

Pročitajte još: Nije izdržao MUKOTRPNE udarce: Mladić (18) preminuo od posledica tuče u Smederevu


Mladići odranije poznati policiji su, kako saznajemo, unapred dogovororili ovaj obračun.

- Navodno je trebalo da razreše razmirice koje imaju od ranije, ali ne samo što se nisu izmirili nego su se odmah zakačili. Obračun je započeo jedan sedamnaestogodišnjak, prijatelj P. V. koji je palicom udario u glavu L. K. a kada je zamahnuo ka P.M., on je uspeo da se odbrani. Tada je P. V. izvadio nož i P. M. udario u levu stranu grudi nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu proboja plućne maramice - kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kada su uvideli ozbiljnost situacije i povređene mladiće, prolazici su pozvali Hitnu pomoć, nakon čega je P. M. zbrinut u niškom Kliničkom centru gde mu je stanje stabilizovano, dok policija, kako saznajemo, intenzivno traga za P. V.

Kako saznajemo, P. V. je učestvovao u više ovakvih sukoba, a jedan od njih je i onaj iz februara 2017. godine kada je u takođe zakazanoj tuči kod škole "Duško Radović" šesnaestogodišnji Nišlija D.S. izboden, a još četvorica maloletnika završila na Dečjoj hirurškoj klinici zbog dobijenih batina. Krvavu tuču tada je prekinula je policija.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije