Banda lopova MESECIMA hara selima oko Bora i Zaječara: Kradu koverte iz pošti, odneli milione

Lj. T.

22. 01. 2020. u 13:34

Банда лопова МЕСЕЦИМА хара селима око Бора и Зајечара: Краду коверте из пошти, однели милионе

Foto: Depositphotos

Po rečima našeg sagovornika, najverovatnije se radi o organizovanoj grupi lopova, koja pod okriljem mraka obija isključivo seoske pošte
BOR – Pripadnici policijskih uprava u Boru i Majdanpeku, već nekoliko meseci, tragaju za dobro organizovanom grupom lopova, čija je specijalnost – obijanje seoskih pošti – i krađa novca iz tih objekata – saznaju ’’Novosti".

-U Negotinskom selu Dušanovac juče je obijena pošta, i još uvek se ne zna koliko je novca odneto – kazao nam je izvor iz istrage. – Pre toga, pred kraj godine, poharana je i pošta u selu Trnjane, koje se nalazi između Negotina i Zaječara.

Pročitajte još: Vranjanka krila arsenal oružja i municije

Po rečima našeg sagovornika, najverovatnije se radi o organizovanoj grupi lopova, koja pod okriljem mraka obija isključivo seoske pošte.

-Metod rada je uvek isti – navodi naš izvor. – Pajserima i šatngala se razvaljuju rešetke na ulazu u potu, nakon čega lopovi ulaze u taj objekat i kradu novac.

Kako se nezvanično pominje, u selima Borskog i Zaječarskog okruga u poslednjih nekoliko meseci obijeno je desetak pošti, a plen koji su pljačkaši odneli meri se milionima dinara. U JP ’’Pošte Srbije’’ nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije