“Imao je bolestan, zastrašujući pogled”: Cimeri iz zatvora dobro su zapamtili Malčanskog berberina

J. Ć.

09. 01. 2020. u 22:06

“Имао је болестан, застрашујући поглед”: Цимери из затвора добро су запамтили Малчанског берберина

Hapšenje Malčanskog berberina

Ninoslav Jovanović iza rešetaka je proveo ukupno 21 godinu
NINOSLAV Jovanović, poznatiji kao "malčanski berberin", koji je osumnjičen za otmicu i zlostavljanje Monike K. (12) iz Suvog Dola kod Niša, u zatvoru je proveo ukupno 21 godinu i to zbog silovanja, otmica, krađa, prevara. Kazne je služio u zatvorima u Požarevcu i Nišu.

Punih dvanaest godina delio je ćeliju u niškom zatvoru sa istim cimerom, a kako saznajemo, za to vreme izvršavao je sve što mu se kaže i nije pravio probleme. Bio je, kažu naši izvori, uglavnom povučen i malo je pričao.

- Uvek pognute glave, poslušan i tih, nije pravio probleme, ali je svima bio mnogo čudan - priča nam bivši zatvorenik, koji je "ležao" u istom delu niškog KPZ u kom je Jovanović izdržavao dvanaestogodišnju kaznu zbog silovanja. - Imao je neki bolestan pogled, zastrašujući. Nije se uključivao u zatvorske aktivnosti, poput ostalih, odlazio je po obroke, pa nazad u ćeliju.

PROČITAJTE JOŠ - Ovako je Malčanski berberin priveden u policijsku stanicu u Nišu (VIDEO)

Naš sagovornik kaže da "berberin" nikad nije mnogo pričao i nije imao prijatelje među zatvorenicima.

- Njegov cimer se nije žalio na njega, ali ga je maksimalno izbegavao. Dugo su delili prostoriju. Znali smo ko je i šta je radio, valjda se plašio da mu neko ne naudi u zatvoru - kaže nam bivši osuđenik.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

VESNA

10.01.2020. 08:01

Vi pravili intervju sa bivsim ribijasem,svasta,ali bas svasta pisete,samo da bi se pisalo!!!

Lep radni staz,nema sta!

10.01.2020. 09:47

A Vi za Bozicne Praznike,nemate drugog posla,pa idete,kod njegovih bivsih kolega,na konsultacije.Pretpostavljam,da su Vas gledali,svojim blagim pogledima,dok su Vam,barsunastim glasom,tiho opisivali "berberina"?Isti ti,i tada,na robiji,imali sudevicanske poglede i vezbali su da barsunasto zvuce...I svi koje ste posetili,ili su bili u stalama,ili na njivama....Mozda poneki i u Borskim rudnicima...?

Vlada

10.01.2020. 10:26

Imao zastrašujuć pogled ali su ga ipak maltretirali i silovali u zatvoru???

goran

10.01.2020. 11:22

Ma svi tabloidi koji su ovih dana pisali o suđenju ovog zlotvora moraju da isplate po milion evra zbog neneknonadive štete koju su naneli Moniki.To je najmanje od najmanjeg.