BEBA pronađena u septičkoj jami u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici, u Sonti, kod Apatina, umrla je prirodnom smrću - saznaju “Novosti”. Iako istraga zvanično nije završena, a majka Sabrina Nikolić (25) juče u popodnevnim časovima saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, nezvanični rezultati obdukcije pokazali su da u ovom slučaju nema čedomorstva, već da je novorođenče rođeno mrtvo.

Sumnja se da se Sabrina Nikolić, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, pre tri nedelje prevremeno porodila. Kada je videla da beba ne diše, tek rođenog dečaka bacila je u septičku jamu. Sa druge strane, nagađa se da je ona u nervnom rastrojstvu to učinila.

Sve je otkrio njen suprug Kristijan u utorak, kada se vratio iz Mađarske gde trenutno radi kako bi izdržavao porodicu. Video je da mu supruga nije trudna i da nema deteta, pa je u utorak pozvao policiju. Odmah su stigle ekipe Hitne pomoći i pogrebne službe.

Komšije još ne veruju da je majka na mostruzuman način ubila tek rođeno dete.

PROČITAJTE JOŠ - Muž nije bio kod kuće, već im je preminulo jedno dete: Ovo je majka osumnjičena da je bacila bebu u septičku jamu (FOTO)

- Nismo sumnjali da je to uradila, ali smo znali da je bila trudna i trebalo je da se porodi. Oni su pomalo čudna porodica i nije mi jasno zašto stvaraju decu ako ih ne žele. Po lepoj kući vidite da ne žive baš loše - veli starija žena iz ulice, pogotovo što Kristijan dobro zarađuje. - Ovde pričaju da supružnici žive svako svojim životom.

Nikolići imaju još dva sina od tri i četiri godine, a pre dva meseca ovaj bračni par izgubio je jednoipogodišnjeg sina Stefana, zbog komplikacija upale slepog creva.

Nikolina Sučević,direktorka Centra za Socijalni rad u Apatinu nam je rekla da su oni obavestili nadležno ministarstvo oko slučaja.