Identitet muškarca, čije je telo jutros nađeno oko devet sati u selu Konjuh kod Kruševca, kako saznaju "Novosti", je utvrđen. Reč je o Igoru Iliću (45), a nesrećni muškarac je, prema prvim rezultatima istrage, ubijen tupim predmetom.

Na to ukazuju tragovi na glavi pokojnog Ilića. Uviđaj je, uz prisutvo policije, trajao sve do 15 sati, a telo je preneto na obdukciju, koju je naložilo Više javno tužilaštvo koje i vodi istragu.

PROČITAJTE JOŠ - Uhapšen osumnjičeni za napad na mladog fudbalera Aleksu Terzića: Policija pronašla “audi” koji su koristili razbojnici

Kako se moglo saznati ne mestu događaja, Ilić je živeo tu odskora sa jednom ženom, a dolazili su često i drugi ljudi kod njega pa su boravili tu.

"Svi su mu pomagali u selu, komšije su mu dale neke komade nameštaja. Strašno je šta se desilo. Ovo je mirno selo, kaže za "Novosti" komšinica Dragica Colić.

.

U zapuštenoj kući na kraju sela, Ilić je živeo u krajnjoj oskudici o čemu svedoče i prizori iz samog doma. Izdržavao se od nadnice i nije mu bilo teško da prihvati bilo kakav posao. Kako saznajemo, iz prvog braka ima ćerku, koja se udala i živi u okolini Kruševca, a poreklom su, inače, iz Bojnika.
Neki od meštana sa kojima smo razgovarali kažu da je ubijeni umeo da bude nezgodan kada popije, ali nikoga u selu nije dirao. Galama i gužva u kući ubistva, međutim, bila je česta.

Dalja istraga utvrdiće motive zločina.