Brutalno pretukli žandarma i njegovu suprugu i osuđeni na samo 24 meseca zatvora

Lj. P.

12. 11. 2019. u 23:40

Брутално претукли жандарма и његову супругу и осуђени на само 24 месеца затвора

Boris Jevrosimov, foto Mup

Presuđeno dvojici za teško povređivanje Svetlane i Borisa Jevrosimova u Novom Sadu

NAPAD na Borisa Jevrosimova (36), pripadnika novosadskog odreda Žandarmerije, i njegovu suprugu Svetlanu (36), pre dve godine, dobio je sudski epilog: Igoru Petroviću (37) i Nenadu Ćurčiću (36) izrečena je kazna od po dve godine zatvora zbog nanošenja teških povreda i napada na službeno lice.

Petrović i Ćurčić su januara 2017. godine na ulici nasrnuli na Borisa i njegovu suprugu, i teško ranili Jevrosimova i to njegovim službenim pištoljem koji su uspeli da mu otmu. Za svega sedam minuta, žandarmu su zadali više od stotinu udaraca. Napadači su u Jevrosimova ispalili i metak, koji ga je pogodio u ruku. Zahvaljujući prisebnosti, Boris je uspeo da uhvati oružje za cev i skrene putanju metka.

PROČITAJTE JOŠ - Boris heroj i u regionu

Njegova supruga, koja je pokušala da pomogne suprugu i da ga odbrani, takođe je zadobila udarce, a napadači su joj polomili ruku.

Jevrosimovu su se dvojica na ulici učinila sumnjivim dok su sedeli u parkiranom automobilu, a kada su uočili da ih posmatra počeli su vređaju, a nisu prestali ni kada je pokazao službenu legitimaciju. Joksimovićeve kolege su revoltirane ovakvom, kako smatraju, blagom kaznom dvojici napadača, posebno jer je, kako nezvanično saznajemo, Petrović, jedan od napadača, dan posle izricanja presude uhapšen na području Sombora, pošto je kod njega nađena izvesna količina narkotika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Crni

13.11.2019. 00:39

Kada Zandarm nije bezbedan i ne oseca se sigurno, a sta onda da kaze obican covek u ovakvoj Srbiji!

Milan

13.11.2019. 07:05

Pa ja mislim da ce truli da izadju posle dve godine AKO uopste toliko budu mogli da doguraju. Pa izbice im bubrege, zube, pomerice im unutra svaki organ i na kraju ce da ih opet hapse svaki dan jad/ako izadju.Mnogo su bre bahati

Miki

13.11.2019. 09:41

Žandarm bio savestan i učinilo mu se sumnjivo nesto, ovog napadača hapsili sa narkoticima, teške telesne povrate i on i supruga. Dve god zatvora, posle 2/3 sloboda pa ti budi savestan službenik! Dal bi sudija tako sudio da je njegova porodica bila ugrožena?

shommy

13.11.2019. 11:10

Ma da je bio pametan pa po metak u grudi i kraj. Bolje lezi i robiju za prekoracenje ovlascenja nego da trpis prvo batine, da gledas osakacenu suprugu, sebe nesposobnog da porodici obezbedis egzistenciju a onda kao slag na tortu ozbiljna nepravda. Jedino za to ozbiljno cenim USA zakon.