DETALjI UŽASA KOD AVALE: Hici navodno zbog droge, meštani u šoku!

J. D. Lj.

subota, 13. 07. 2019. u 21:25

ДЕТАЉИ УЖАСА КОД АВАЛЕ: Хици наводно због дроге, мештани у шоку!

Na ovoj livadi pronađeno je telo Radovana Pajovića, Foto: N. Skenderija

Posle ubistva u Rakovici uhapšen Milan Ž. Radovan Pajović usmrćen sa sedam metaka

BEOGRADSKA policija uhapsila je, samo dan nakon izvršenog zločina, Milana Ž. (48), koji se sumnjiči da je 11. jula u Selu Rakovica ubio Crnogorca Radovana Pajovića (32) i njegovo telo sakrio iza plasta sena.

Kako nezvanično saznajemo u MUP, sumnja se da su motiv ubistva neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima, pre svega oni koji se tiču dilovanja narkotika. Policija je, prilikom hapšenja, pronašla pištolj iz koga je izvršeno ubistvo. Pajović je usmrćen sa sedam hitaca iz vatrenog oružja u glavu, ruke, noge i stomak, na livadi u ataru Sela Rakovica.

Pročitajte još - Žrtva napada je diler droge, osumnjičeni je član grupe koja se bavi krađom automobila?

Pajovićevo beživotno telo slučajno je pronašao A. K. iz Kumodraža, koji je došao da sa livade pokupi seno i tom prilikom, ne sumnjajući ništa, prešao točkovima traktora preko tela. Odmah je alarmirao policiju i Hitnu pomoć. Obavljen je uviđaj, a prema saznanjima "Novosti", i Pajović kao i njegov ubica odranije su poznati policiji zbog poslova vezanih za narkotike, a Milan Ž., navodno, i zbog kriminalnih poslova u vezi sa kupovinom i prodajom automobila.

Osumnjičeni Milan Ž. će nakon policijskog zadržavanja od 48 sati, uz krivičnu prijavu biti priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Istraga se nastavlja.


ŠOKIRANI

MEŠTANI Sela Rakovica šokirani su ovim događajem, ali kako kažu, ne i iznenađeni. Oni, naime, tvrde da se poslednjih godina, u tom kraju, okupljaju narkomani i narko-dileri, i da ih ne čudi što se ovako nešto dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije