PUCNjAVA U BRUSU: Hici u restoran tužiočevog oca?

S. BABOVIĆ

14. 05. 2019. u 12:45

ПУЦЊАВА У БРУСУ: Хици у ресторан тужиочевог оца?

Mesto napada
Foto: B. Pribanović

Restoran "Centar-M" drži Slavomir Mihajlović, inače, otac vršioca funkcije javnog tužioca Milana Mihajlovića. Lokal oštećen u noći između ponedeljka i utorka

VLASNIK restorana "Centar-M" u Brusu prijavio je policiji oštećenja na svom lokalu za koja se posumnjalo da su nastala od hitaca iz vatrenog oružja. Prema nezvaničnim informacijama, u noći između ponedeljka i utorka, u ovom mestu ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu ugostiteljskog objekta. Njegov vlasnik je Slavomir Mihajlović, inače, otac vršioca funkcije javnog tužioca Milana Mihajlovića.

I dalje, međutim, prema informacijama iz istrage ne može da se precizira da li ovaj nemili incident ima bilo kakve veze sa funkcijom koju obavlja sin vlasnika ovog lokala.


Pročitajte još - NOVI DETALjI NAPADA NA BIZNISMENA: Goranu Makragiću čudom promašili srce!

Milan Mihajlović, v. d. javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, kratko je rekao za "Novosti" da nema komentar na to što se dogodilo, budući da se još uvek utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ispaljivanja hitaca.

Povređenih osoba, na sreću, nije bilo, jer u trenutku kada se sve izdešavalo, restoran nije radio. Trenutno se istražuje kada su i kako mogla da nastanu oštećenja, koja su, prema nezvaničnim informacijama, pronađena relativno nisko na objektu.

Foto: B. Pribanović


JOŠ SE UTVRĐUJU SVE OKOLNOSTI

U POLICIJSKOJ upravi Kruševac, kojoj teritorijalno pripada opština Brus, predočeno je ranije da tek treba da se utvrdi kako je došlo do tih oštećenja na objektu, kao i da se preciznije odredi kada se to zaista dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije