U PORODIČNOJ kući u Ukrajinskoj ulici 14 u Kovilju kod Novog Sada, u četvrtak kasno uveče, pronađena su beživotna tela Sanje Bajin (34) iz Kikinde i Dimitrija Stančića (38) iz ovog mesta. Par koji je živeo zajedno, bez znakova života, sinoć oko 23 sata je pronašao Dimitrijev mlađi brat.

Preliminarni rezultati istrage urađene u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, pokazali su da na telima nema tragova nasilja, niti bilo kakvih povreda. Nezvanično saznajemo da se ne isključuje mogućnost da su se oboje predozirali narkoticima, a to će se pouzdano znati kada stigne toksikološka analiza koja je naložena da se uradi.

U porodici Stančić, danas muk i neverica zbog iznenadne tragedije koja ih je zadesila. Ne znaju šta da kažu, i mole za razumevanje.

- Ni mi nismo sigurni šta se dogodilo i zbog čega su oboje umrli - brišući suze kaže Dimitrijeva majka Božana. - Dok se ne završi obdukcija ne možemo ništa da kažemo. Ništa nije ukazivalo na nesreću. U četvrtak oko 23 sata, mlađi sin je otišao do njihove sobe da proveri gde su, jer se nisu pojavljivali. Zatekao je strašan prizor, njihova beživotna tela.

PROČITAJTE JOŠ: Umrla devojka koja je bila sa Jovanom kad se predozirao (FOTO)

Vest o smrti dvoje mladih potresla je selo. Pojedini meštani sa kojima smo danas razgovarali, vele da Dimitrije nije bio problematičan, i da se uvek lepo javljao na ulici.

- Videla sam ga u četvrtak u prodavnici - veli prodavačica u jednoj seoskoj radnji. - Često je ovde pazario, ali nikada nije uzimao alkohol. Bio je uvek nasmejan, i ljubazno bi pitao kako smo.

Sredovečna žiteljka Kovilja nadovezuje se i kaže da je sada pokojnog Dimitrija, na ulici videla pre nekoliko dana u društvu sa jednom devojkom, ali da nju ne poznaje.

SAHRANA

DIMITRIJE Stančić na večni počinak biće ispraćen u ponedeljak, 15. oktobra. Sahrana je u 12.45 na Gradskom groblju u Novom Sadu.