HAPŠENJE U SMEDEREVU: Krali gorivo, oštetili preduzeće

J. I.

08. 05. 2018. u 14:33

Policija u Smederevu uhapsila je D. Ć. (29) i V. M. (27) iz Smedereva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe na štetu preduzeća koje izvodi remont pruge u industrijskoj zoni u Smederevu

ХАПШЕЊЕ У СМЕДЕРЕВУ: Крали гориво, оштетили предузеће

Foto: Policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su D. Ć. (29) i V. M. (27) iz Smedereva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe na štetu preduzeća koje izvodi remont pruge u industrijskoj zoni u Smederevu.

Sumnja se da su krivično delo izvršili tako što su parkirali automobil pored rezervoara teretnog vozila, a zatim crevom i električnom pumpom priključenom na akumulator, pretočili gorivo u burad, smeštenu na zadnjem sedištu automobila.

Merenjem sadržaja buradi, utvrđeno je da se u njima nalazilo 88 litara dizel goriva., saopštila je policija.

Osumnjičeni su uhapšeni u neposrednoj blizini gradilišta, odnosno lokacije na kojoj su parkirana teretna vozila, angažovana na remontu železničkog koloseka.

U njihovom automobilu pronađena su dva metalna bureta zapremine po sto litara, električna pumpa, creva i kabl za napajanje pumpe strujom iz akumulatora automobila.

D. Ć. i V. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije