Dačić: Učešće Vučića na skupu u Istanbulu od ogromnog značaja

Tanjug

08. 01. 2020. u 16:35

Дачић: Учешће Вучића на скупу у Истанбулу од огромног значаја

Foto Tanjug/ S. Radovanović

Učešće predsednika Aleksandra Vučića na svečanosti otvaranja "Turskog toka" u Istanbulu, uz svetske lidere Vladimira Putina i Redžepa Tajipa Erdogana, kao i bugarskog premijera Borjka Borisova, pokazatelj je ogromnog poštovanja prema Srbiji

Učešće predsednika Aleksandra Vučića na svečanosti otvaranja "Turskog toka" u Istanbulu, uz svetske lidere Vladimira Putina i Redžepa Tajipa Erdogana, kao i bugarskog premijera Borjka Borisova, pokazatelj je ogromnog poštovanja prema Srbiji i ojačanog međunarodnog položaja zemlje, ocenio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Dačić je u izjavi za Tanjug istakao da je Turski tok od epohalnog značaja, ne samo zato što se time obezbeđuje snabdevanje gasom, već je od epohalnog značaja za razvoj Srbije, povećanje investicija i broja radnih mesta u zemlji.

Takođe, naveo je da je to i prilika da se razmene mišljenja o aktuelnoj krizi između SAD i Irana, koja može da se reflektuje na čitav svet.

"Zbog svega toga, Vučićevo učešće na skupu u Istanbulu od ogromnog je značaja za Srbiju, koja je sada jak faktor u regionu i Evropi", poručio je Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Penzioner sa Senjaka

10.01.2020. 07:51

Alo, bre, Dačiću! Dovoljno si star da znaš da ti ulizivanje Vučiću kiroz svakodnevne pohvale njegovog delovanja, mudrosti i samopregora u korist Srbije po medijima neće ništa pomoći. Šutnuće te iz vlade a ubeđen sam da neće sa tobom ići na istu izbornu listu- inače bi on to odavno obelodanio svojim glasačima! A da li ćeš ti sa Palmom proći cenzus bez SNS-a, e to je veliki znak pitanja zato i ne prestaješ sa pohvalama i ulizivanjima- slično kao i Vulin. Time ste bre postali degutantni!