PUŠKAMA NE FALI KUPACA: Proizvodi Zastava oružja izuzetno traženi u svetu

N. S.

sreda, 11. 10. 2017. u 18:15

ПУШКАМА НЕ ФАЛИ КУПАЦА: Производи Застава оружја изузетно тражени у свету

foto Tanjug

Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi, kaže direktor marketinga

ORUŽJE iz Srbije - proizvodi "Zastava oružja", izuzetno je traženo u svetu, tako da je, kako je za "Novosti" potvrdio Zoran Šušić, direktor marketinga, istraživanja i promocije u ovoj fabrici, kompletna proizvodnja ove fabrike rasprodata je do druge polovine 2019. Samo ove godine fabrika bi, kako se očekuje, trebalo da zaradi između 35 i 40 miliona dolara.

"Zastava oružje", kako objašnjava Šušić, najveći deo svog asortimana, čak 96 odsto, izvozi.

- Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi - jasan je Šušić.

Šušić navodi kako zahtevno tržište Severne Amerike, odnosno SAD i Kanade, izuzetno ceni i traži naše poluautomatske puške.

- I lovački karabini naše proizvodnje uvek su imali svoje mesto na ovom tržištu - zadovoljan je Šušić. - U kultnom filmu "Lovac na jelene", Robert de Niro lovi karabinom naše proizvodnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

DULE

11.10.2017. 21:44

Najveci duznik prema drzavi je Zastava od svih drzavnih preduzeca. Voleo bih da imaju bolje proizvode na trzistu i da idu u korak sa drugim proizvodjacima. Ako ne izbace stare modele naoruzanja iz proivodnje i ne usvoje nove i moderne modele, propasce na trzistu. Pritom moraju da imaji dobru kontrolu kvaliteta.

Phoenix

11.10.2017. 23:37

@DULE - A najveci duznik prema Zastavi je drzava, koja godinama nije placala za nabavljeno naoruzanje.

IV. BRIG. ZNG /SPLITSKA/

12.10.2017. 18:50

Iuzetno tražene zbog niske cijene ne radi kvalitete jer je to tehnologija sredine prošlog stoljeća, da se ne zavaravamo.