Uručena premija naše nagradne igre: Olga odvezla tojotu ajgo

B. CARANOVIĆ

11. 12. 2019. u 07:45

Уручена премија наше наградне игре: Олга одвезла тојоту ајго

Foto Z. Jovanović

Planira da novim "japancem" putuje po Srbiji i obilazi manastire

PRESREĆNA sam i još sam uzbuđenija nego onog dana kada su mi iz "Novosti" javili da sam osvojila auto u nagradnoj igri! Sad me ispred salona čekaju prijatelji i čim preuzmem svoju novu "tojotu ajgo", idemo u kafanu da proslavimo.

Ovo je za naš list rekla Olga Marković (61) iz Vršca, dobitnica premije u nagradnoj igri "'Novosti' kupi, auto pokupi". Ključeve ganc novog plavog "japanca" upakovanog u raskošnu belu mašnu, u "Tojotinom" servisu na Zrenjaninskom putu u Beogradu, srećnoj dobitnici uručio je Nedeljko Krsmanović, generalni direktor Kompanije "Novosti".

- Čestitam vam nagradu i želim da uživate u njoj, i obavezno nam javite kako ste zaodovoljni ovim lepotanom - rekao je Krsmanović dobitnici. - Nastavite da čitate "Novosti" i igrajte naše nagradne igre, koje ćemo svakako i dalje organizovati.

Svečanom uručenju prisustvovao je i Aleksandar Andrić, predstavnik "Tojote", koji je i bio srećne ruke za Olgu. Među više stotina pristiglih koverata učesnika iz svih krajeva Srbije, Andrić je 8. novembra izvukao baš onu koju je poslala Olga. Pažljivo izlepljena, kao kolaž, neobična i velika, koverta vredne Vrščanke, odudarala je od ostalih. Taloni su bili pažljivo upakovani u plastičnu kesicu, a podaci uredno ispisani na zasebnim papirićima.

Pročitajte još - “Tojotu ajgo” dobila je Olga iz Vršca: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri “Večernjih novosti”!

- Obožavam nagradne igre, a pravljenje koverata, seckanje, lepljenje i ukrašavanje poseban su mi ritual i uživanje - priča Olga. - I ovoga puta sam poslala sedam pisama. Svako sam sa pažnjom iskolažirala motivima iz vaših dnevnih novina i poslala. "Novosti" su, inače, moj omiljeni list, čiji sam redovni čitalac godinama. Ovaj me je događaj učinio poznatom. Ovolika medijska pažnja me iznenadila, a i dalje primam pozive i čestitke od mnogobrojnih prijatelja i rodbine.

Nedeljko Krsmanović, direktor "Novosti" i Olga Marković Foto Z. Jovanović

Kako nam je Olga rekla, iako nema vozačku dozvolu, ima ko da je vozi u novom "japancu". Obožava da putuje, posebno da obilazi manastire u Srbiji. Sa najboljom prijateljicom Jadrankom Kratohvil, koju je i u utorak povela na preuzimanje nagrade, napraviće plan predstojećeg puta.

- Olga je divna osoba, uvek vedra, nasmejana i zadužena za dobru atmosferu u našem društvu - kaže nam Jadranka. - Oduvek učestvuje u nagradnim igrama, mnogo se trudi oko pripremanja i slanja koverata, pa i ne čudi što osvaja nagrade. Često nam kaže da ko ne igra, ne može ni da dobije. Njen primer to najbolje potvrđuje. Osim ove "tojote", pre nekoliko godina osvojila je još jedan auto, ali i mnogobrojne kućne aparate. Srećni smo zbog nje, nagrada je otišla gde treba, a nagovorila je i mnogo nas Vrščana da se sledećeg puta oprobamo u nagradnoj igri "Novosti".

Predstavnici "Tojote" i "Novosti", Foto Z. Jovanović

"MIRIS" ŠTAMPE

STALNO igram igre na sreću, jer mi je zadovoljstvo i samo učestvovanje - iskrena je Olga. - Čitam novine svakog dana i ne priznajem internet-novinarstvo, nego isključivo "miris" štampe. Kupim i po nekoliko dnevnika i nedeljnika, kada pođem na kafu kod drugarice. Mnogo volim i da šaljem pisma i čestitke, onako starinski, poštom. Ne marim za SMS i telefone.

Foto Z. Jovanović

NAGRADE

NAGRADNA igra "'Novosti' kupi, auto pokupi" trajala je od 15. do 24. oktobra, a izvučeno je ukupno 16 srećnih dobitnika. Osim glavne nagrade, podeljeno je pet putovanja za dvoje u Prag, Milano, Rim, Veneciju i Budimpeštu sa "Viva trevelom" kao i 10 vaučera po 10.000 dinara za kupovinu u "Univereksportu".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)