Lepa vest iz Vlade Srbije: Ministarka Nela Kuburović u drugom stanju

Novosti Online

ponedeljak, 28. 10. 2019. u 20:16

Лепа вест из Владе Србије: Министарка Нела Кубуровић у другом стању

Foto: N. Skenderija

Kuburovićeva i dalje obavlja svakodnevne dužnosti, prinova stiže na proleće
MINISTARKA Nela Kuburović četvorogodišnji mandat na čelu Ministarstva pravde na proleće će da zameni za mnoge žene nalepšom ulogom na svetu - ulogom mame. Kako saznaju “Novosti”, Kuburovićeva je pre nekoliko meseci saznala da je u drugom stanju, ali je to nije sprečilo da obavlja svakodnevne dužnosti.

Nela se dobro oseća i planira da radi sve dok bude mogla.

Vest o trudnoći obradovala je sve iz ministarkinog okruženja, prijatelje, porodicu i saradnike. Svi su presrećni zbog lepe vesti, a ona dobro podnosi drugo stanje.

Trudnoća se poklopila sa krajem mandata ministra pravde, pa će Nela Kuburović moći neometano da se posveti porodici i privatnom životu.

PROČITAJTE JOŠ - Trudnoća podmlađuje žene

- Verujem da uz dobru organizaciju možete sve da postignete - rekla je jednom ministarka.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Nuclear Vlasta

28.10.2019. 21:30

Лепа вест, само то је министаркина приватна ствар. Не видим како ће се то одразити на побољшање законодавства у Србији. Иначе свако добро министарки Кубуровић.

Bolna Istina

29.10.2019. 07:07

Jedno je tacno sto je rekao Velja Ilic. Zorana, Ana, Slavica, Nela, zene koje nam na televiziji pricaju o populacionoj politici, a ukupno imaju jedno dete. Ako nista drugo, evo makar Nela se opravdala donekle. Samo Nela, mora jos dvoje, a reklo bi se da vise nisi tako mlada.

@ Đ. B. @

29.10.2019. 07:53

Zamislite molim vas, trudna mlada žena!?! Sada večernje imaju mnogo vremena o čemu pisati. Moja baka je rodila 12, a majka petoro djece pa to nije bilo nikakvo čudo. Takve vijesti prepustite PINK-tv i rijalitijima poput farme, parova, velikog (toplog) brata, a vi se već jednom UOZBILJITE.!!!

DzSvetac

29.10.2019. 08:54

Bravo , lepo čuti da je novi život na pomolu ...samo nek ne staje na jednom ...troje ,četvoro minimum..

nadnacionalni ateista

29.10.2019. 13:41

Naravno da je to lijepa vijest i želim Ministarki Kuburović sve najbolje u narednom periodu, ali je izuzetno neprimjeren početak naslova ovog teksta: "Lepa vest iz Vlade Srbije".........Pa valjda bi trebalo biti : "Lepa vest iz doma ili porodice Ministarke Kuburović"........