Đilas: Vučić da mi se izvini

Tanjug

24. 02. 2013. u 19:36

Predsednik DS pozvao je Aleksandra Vučića da citira njegovu izjavu u kojoj je "kritikovao to što je Milica Delević bila deo delegacije države Srbije u Berlinu"

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas pozvao je danas prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da citira njegovu izjavu u kojoj je "kritikovao to što je Milica Delević bila deo delegacije države Srbije u Berlinu i poručio da "pošto to nikada nije rekao, očekuje da se Vučić izvini zbog te neistine".

"Podsećam ga, da sam pre šest meseci javno podržao ideju da Milica Delević, iako je DS opozicija, bude ministar u Vladi Srbije. Toliko o tome da mi je važniji partijski interes od državnog", naveo je Đilas u pisanoj izavi medijima.

On je dodao da za razliku od nekadašnjih radikala, današnjih naprednjaka koji se za ulazak u Evropsku uniju zalažu tek dve godine, Demokratska stranka to radi konstantno 22 godine.

"Ja sam iskreno srećan što gospodin Vučić danas ima takve stavove i iskreno žalim što ih nije imao i prethodnih 20 godina, jer bi u tom slučaju Srbija već uveliko bila članica Evropske unije", naveo je Đilas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Nepoznati autor

24.02.2013. 19:58

Svi ste vi isti samo su u pitanju nijanse, na sledećeim izborima ni jedni ni drugi nemate šanse.

oooo

24.02.2013. 20:27

gospodo politicari radite nesto za gradjane srbije. ovako izgleda da samo znate da dajete saopstenja za medije.

Stefan Perovic

24.02.2013. 20:37

Ovi se shatro svadjaju i navodno mrze,a niko od politicara DS/a jos nije odgovarao za katastrofalnu privatizaciju ili enormno bogacenje proteklih godina...A da,pa Vucic je bio i clan DS/a.Izgleda mi da je DS dobio direktivu od svojih mentora,da se razdvoje u nekoliko stranaka,jer u principu uvijek najmanje stranke odnose prevagu i donose najvece odluke,kao recimo Dacicev SPS......Vratite nam Kosovo i Metohiju!!

Milan

24.02.2013. 20:53

Prosto da ne poverujes kako je Djilas prost , nivo kao na pijaci . Izvinjavam se prodavcima na pijaci. Da li je moguce da je on najbolji najsposobniji u DS pa ga kao vodju izabrase hahahaha , pa on kod mene ne bi mogao ni portir biti. On se nekom ruga , a sam je prost sto narod kaze kao opanak.

Zoran1

25.02.2013. 02:35

Izgleda da Djilas i Vucic spremaju novu predstavu za narod da odvrate paznju od zaista bitnih stvari kao njihova prodaja Srbije za EU datum koji narod Srbije ne zeli. Navikli su oni na diktaturu a ne da obracaju paznju na volju naroda. Eto da Demokratija u bilo kojoj formi postoji u EU, EU bi odbio da da datum i pregovore posto je to protiv volje srpskoga naroda ali ocito ni tamo nema demokratije. :( Dokle bre narod ce da trpi ?

iva

25.02.2013. 14:31

mislim da bi ti kao presednik ds trebao da se izviniš srpskom narodu za svu nepravdu i siromaštvo koje ste nam učinili za sve vreme dok ste bili na vlasti a kako stvari stoje još uvek to i radite.