Muškarci im se stalno vraćaju: Ove osobine žena posebno plene pažnju jačeg pola

NovostiOnline

15. 01. 2020. u 17:01

Мушкарци им се стално враћају: Ове особине жена посебно плене пажњу јачег пола
Možda vam je ovo dobro poznati scenario. Da li ste se zapitali koje osobine posedujete pa se dešava da vas svaki bivši moli da se pomirite?

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako. Naravno, postoje razni ukusi, što neki muškarac preferira, a što ne, ali mi se vodimo statistikama provedenim na stotine hiljada muškaraca širom sveta. Donosimo vam par osnovnih osobina žena koje posebno plene pažnju muškaraca.Karakterna

Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji se mogu osloniti, a ne cmizdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita

Duhovita žena, bez obzira kako izgledala uvek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija

Svaka žena u sebi nosi dozu originalnosti, ali mnoge ne znaju istaknuti tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu “odmiču” od većine drugih i to znaju i pokazati. Istaknite svoje skrivene strane bez srama.

Verna

Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole verne žene. Poverenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica

Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se biti uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo posebno važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni, rutinirani te to uništi mnoge veze i brakove.

Nedodirljiva

Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite na poziv ili poruku partnera odgovarati odmah. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje dojam da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako.

Izvor: Ljubavni detektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

šućpur

15.01.2020. 18:10

Sve istina! Prva koja mi ispriča smešan vic ja je zaprosim . Još ako zna i više od jednog vica ....ehehe...radost u kuću :-D

Hari

15.01.2020. 18:51

Ne postoji neodoljiva i fatalna.Postoje samo klimavo ljigavi slabići koji ne mogu da se otkače od žena koje ih vrte oko malog prsta.

Skocimis

16.01.2020. 13:51

Ovo poslednje, problem je obrnut, ko god ima sta da radi i obaveza u zivotu, gleda da uhvati vremena za javljanje. I ovo sa pocetka je nejasno? Kojima se 'cesto' ' nakon mnogo godina'.....'vracaju' ... Kome se vracaju? Godina nakon, mnogo? Cesto?Ko...sta?