Kad špijuniranje partnera postane navika

28. 02. 2019. u 15:08

Možda vam je baš ovih dana palo na pamet da špijunirate partnera. A da li je to pametno i učiniti saznaćete kada pročitate ovaj tekst

Кад шпијунирање партнера постане навика

Shutterstock

Možda vam je baš ovih dana palo na pamet da špijunirate partnera. A da li je to pametno i učiniti saznaćete kada pročitate ovaj tekst.

PRE NEGO ŠTO SE ODLUČITE NA OVAKAV KORAK

Dakle, pre nego što se odlučite na ovakav korak u životu, pod pretpostavkom da mislite da vam špijunska oprema može rešiti ljubave jade, bilo bi dobro da prvo sebi postavite par pitanja, kao što su:

1. Da li suštinski imate tako golem razlog da biste započeli veliku akciju špijuniranja partnera.

2. Da li ste sigurni da ste dobro procenili situaciju zbog koje ste se skoro pa već i odlučili na korak prisluškivanja partnera?

3. Kako biste se osećali ako bi otkrili da vaš partner prisluškuje vas?

4. Da li ste spremni da zaista otkrijete činjenice koje ne biste voleli da uopšte postoje u životu vašeg partnera.

5. Ukoliko vaša špijunska oprema potvrdi i vaše sumnje, koji bi bio vaš sledeći korak.

6. Jeste li spremni da eventualno izgubite osobu koju volite, ako vas otkrije u špijuniranju.

ODLUČILI STE SE ZA ŠPIJUNIRANJE PARTNERA

Kada ste bolje razmislili zaključili ste da nije fer da Vas neko vuče za nos i vara iz dana u dan. Naravno da su takve veze u najmanju ruku samo puko gubljenje vremena i živaca. Dobro znate da je nekada otkrivanje preljube bez upotrebe špijunske opreme izuzetno težak posao, jer su određene osobe pravi majstori u preljubama - to im je prosto način i stil života.

A kad i ukoliko uopšte otkrijete tajni život jedne takve osobe, uz to savršeno ide i ona dobro poznata rečenica: “Da čovek nikad ne bi rekao za nju ili njega da bi tako nešto uradili.”.

DA, MORATE ZNATI GDE SE VAŠ PARTNER KREĆE!

Kada su veza ili brak na zdravim osnovama onda tu nema mesta bilo kakvom sakrivanju ili muljanju od strane partnera. Vaš partner će uvek biti potpuno otvoren kad god ga upitate gde se kreće, sa kim se viđa, itd… Ukoliko to nije slučaj znatiželja može da vas natera da sami dođete do ovih informacija.

Veliki alarm za uzbunu je ukoliko ste čak uhvatili partnera u laži u vezi sa pitanjem gde se nalazi. Ovo je često okidač koji aktivira odluku da konačno nabavite neki od uređaja iz arsenala špijunske opreme.

UREĐAJI ZA PRAĆENJE AUTOMOBILA

Pao vam je na pamet, na primer, uređaj za praćenje automobila, koji će vam pomoći da znate gde se u svakom momentu nalazi automobil vašeg partnera. Sa druge strane, uređaji za praćenje automobila su i vrlo dobro rešenje kada je u pitanju eventualna krađa samog automobila, te vam mogu poslužiti i kao dodatno obezbeđenje.

PRAĆENJE MOBILNOG TELEFONA

Ukoliko imate potrebu da pratite mobilni telefon vašeg partnera i nadgledate njegovu lokaciju, onda ipak morate biti svesni da napadate partnerovu privatnost. U svakom slučaju znate da danas postoje mnogobrojne mogućnosti za praćenje mobilnog telefona. Za takvu vrstu nadzora najviše se odlučuju roditelji u kontroli nestašnih tinejdžera, ali i moderne kompanije za kontrolu svojih zaposlenih lica.

Međutim, svi veliki svetski proizvođači mobilnih telefona, imajući svest o upotrebi ovakve špijunske opreme, svakodnevno proizvode i podižu nove antivirusne zaštite na svojim mobilnim uređajima, koje bi trebale da izbrišu takav špijunski program, ili ga u potpunosti onesposobe.

GDE JE LJUBAV U VAŠOJ VEZI?

Zastanite sada još jednom i zapitajte se: “Gde je ljubav u vašoj vezi?”.

Ako ste previše sumnjičavi nećete moći da osetite ljubav prema partneru. Isto tako, ne možete osećati pravu ljubav ukoliko ste nesigurni. A onog momenta kada ljubomora prevlada zdrav razum - niste u stanju ni da mislite na ljubav.

Ukoliko imate i gajite negativne emocije, znajte da tu ljubav nema nikakve šanse za opstanak. Svi bi trebali da znaju da emocije ljubavi i straha ne idu u paraleli, to jest istovremeno. Svako ko u ljubavi oseti strah doživeće da kao krajnju manifestaciju oseća samo strah.

MOŽE LI ŠPIJUNIRANJE PARTNERA DA POSTANE NAVIKA

Budite oprezni, jer veoma lako, ukoliko ste nepažljivi, špijuniranje partnera može da vam postane navika. Ako sebi dozvolite da potpuno izgubite kontrolu ovakva vrsta navike je čak sklona da preraste i u bolesnu opsesiju.

Bude li vam se dogodilo nešto slično, jako lako možete se naći u situaciji da po ceo dan provodite prilepljeni uz vaš mobilni telefon gledajući kamere, slepo vođeni neobuzdanom željom da pratite svaki partnerov pokret, čekajući da napravi pogrešan korak.

Pod takvim okolnostima trudićete se iz sve snage da pronađete bilo šta što bi moglo da opravda vaše ponašanje, to jest špijuniranje. Kada se budete konačno razočarali činjenicom da, i pored špijunske opreme, ne možete diktirati ponašanje i kretanje vašeg partnera, iako to silno želite - tad ćete već biti uhvaćeni u zamku zavisnosti.

POSTOJI LI RAZLOG ZA ŠPIJUNIRANJE PARTNERA?

Prema dosadašnjim iskustvima, jedini iole razuman razlog za špijuniranje partnera je samo ukoliko sve prethodno već potpuno sigurni da vas obmanjuje i vara, ali vam je iz nekog ozbiljnog razloga potreban i dokaz za to.

U tom slučaju biste već trebali dobro da rasčistite sa tim kakve posledice možete da snosite, te da unapred znate i koji su vam sledeći koraci.

Međutim, ako niste sigurni u sve gore navedeno, bolje vam je da na vreme odustanete od špijuniranja. Setite se da postoje i mnoge druge dobre zabave.


PR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

maestro

28.02.2019. 18:22

Nadjite srodnu dušu a ne "devojku,kuvaricu,majku moje dece,čistačicu,sluškinju"...Sve što nije srodna duša će vam praviti probleme.

Miljenko

01.03.2019. 22:47

Kad je čovek ispravan i ne pravi nikakve gluposti, nema čega da se plaši, mogu do mile volje da ga špijuniraju a ne mogu mu ništa.

Petar

02.03.2019. 16:59

Ljudi su čudo, šta sve neće smisliti, pa detektivske agencije ne bi imale posla ako ne bi bilo ljubavnih prevara tj. švrljanja naokolo.

Ana

05.03.2019. 20:29

Ja sam svog decka zatekla sa drugom devojkom na parkingu ispred njegove zgrade, nije se ni potrudio sakriti.