Utorak je pod vladavinom planete Mars. Jaka muška energija u nama budi borbenost i spremnost da počnemo nešto novo. Iz tog ugla utorak je mnogo produktivniji dan od ponedeljka i obično postižemo bolje rezultate. Ovaj utorak je još interesantniji, jer Mars prelazi u znak Vodolije i nalazi se na nultom stepenu. Svaki nulti stepen je idealan za novi početak. Mars pravi konjukciju sa Saturnom, koji označava starije ljude. Možda ćete osetiti potrebu da pomognete svojoj okolini, možda kao volonter penzionerima koji ne mogu da izlaze iz svojih kuća. Možete da prošetate nečiju kucu... Svi koji su mladi, zdravi i sposobni, baš danas bi trebalo da se aktiviraju i pomognu na različite načine. Jedan od načina, osim kupovine i obilaska starije populacije, jeste i pokretanje neke nove inicijative pomoći putem društvenih mreža kao što su "Fejsbuk", "Instagram"...

Mars u Vodoliji predstavlja mlade obrazovane ljude, vešte sa računarima i savremenim tehnologijama. Možda je upravo ovo vaših "pet minuta" da pokažete kako se putem društvenih mreža najlakše mobiliše veliki broj ljudi da pomogne. Ovaj dan je idealan za sve kreativne ljude i mnoge ideje koje vam danas padnu na pamet mogu da budu baš one prave.

Danas treba nositi crvenu boju, jer je to Marsova boja. Jedite namirnice crvene boje kao što su cvekla, nar, meso... sve što ima dosta gvožđa u sebi. Tako ćete ojačati imunitet. Ovo je dan kada treba i da dosta vežbate. Mars je naš unutrašnji vitez i vojnik koji nas čuva kako od bolesti tako i od svih neprijatnih situacija. Zato mu zadajte set fizičkih vežbi da se dobro oznoji.