Niste ljubitelj stereotipnih udvaranja i nemaštovitih udvarača? U tom bi vas slučaju pripadnici ova četiri znaka mogli oboriti s nogu već pri prvom susretu. Ako ne šarmom, onda duhovitim pristupom.Ovan - pravo u glavu


Snimio vas je pre nego vi njega jer njegovom oku ne promiče nikakva zgodna (ženska) prilika. Prilazi samouvereno, ali opušteno pa bez problema započinje razgovor začinjen duhovitim komentarima. Pritom netremice gleda u oči jer je već dobro osmotrio vaše telesne atribute. Nemojte se iznenaditi ako vas usred razgovora o nekoj desetoj temi upita hoćete li započeti vezu s njim ili u pola reči prekine strasnim poljupcem.

Blizanci - faktor iznenađenja


Deluje kao da ga zanima samo razgovor s vama, no ništa nije dalje od istine. Začiniće ga duhovitim upadicama kojima će vas pokušati osvojiti, iako mnoge od njih neće biti baš najpristojnije. Nalazite li se u većem društvu, predložiće vam da odete negde pod izgovorom da postaje dosadno. Očekujte neočekivano jer u sledećem biste se trenutku mogli s njim naći u klinču na usamljenom mestu ili plesati na podijumu nekog kluba.

Strelac - bez dlake na jeziku


Zaigran i uvek spreman za pustolovinu, predložiće vam nešto što podiže nivo adrenalina. Ni poseta zabavnom parku nije isključena. Budući da ne vidi razloga za okolišanje, sipaće nedvosmislene izjave iz rukava. U stanju vas je u potpuno nezgodnoj situaciji pitati jeste li za seks. Prihvatiće vašu odbijenicu sa smeškom i bez ljutnje. Ako niste ranije, u tom biste trenutku mogli pokleknuti i promeniti mišljenje.

Vod
olija- utisak zavarava


Pokazaće se prijatnim, zanimljivim sagovornikom i iznenaditi vas širokim vidicima i znanjem. U jednom će vam trenu recitovati stihove, u drugom objašnjavati pojmove iz kvantne fizike, a onda zaplesati uz taktove pesme nezavisne produkcije. Diviće se svemu što vas čini posebnimi kad već pomislite da nije tip koji vas pokušava obrlatiti, primetićete da se nalazite u njegovu zagrljaju.

(
tportal.hr)