ONI veruju u sebe i nije im potrebna tuđa potvrda.


I dok je nekim ljudima poprilično teško da hodaju uzdignute glave i ne sumnjajuu sebe, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima to rade bez muke.


Ova tri znaka zodijaka pršte od samopouzdanja.


Devica


Device znaju koliko vrede i ne stide se to da pokažu svima. Iako ih često nazivaju umišljenima, Device se na to ne obaziru jer smatraju da to govore samo osobe koje nisu zadovoljne same sobom. One su vrlo iskrene, inteligentne i otvorene pa nemaju problema da vam kažu ako smatraju da biste na nečemu trebali poraditi.


Ovan


Ovnovi su snažne osobe kojima se mnogi dive. Vrlo su disciplinovani i veruju da mogu postići sve što sebi zacrtaju. Nikada ne dopuštaju da ih neko omalovažava, a ako se to i dogodi, uzvraćaju duplom merom i pogađaju gde najviše boli, piše Your Tango.


Lav


Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Mnoge osobe rođene u znaku Lava smatraju i previše samopouzdanima, ali njih za to nije ni najmanje briga jer oni su sebi najbolji. Njih nikada nećete čuti kako se upoređuju s nekim koga poznaju - oni sebe stavljaju rame uz rame s poznatima i slavnima.

(index.hr)