Nikada ne izlaze iz mode: Mekane i udobne fotelje za sva vremena

S. B.

ponedeljak, 09. 03. 2020. u 18:10

Никада не излазе из моде: Мекане и удобне фотеље за сва времена

Depositphotos

Ove godine naročito su tražene one u boji smaragda, tamno ljubičaste, mastilo plave, zlatne, ali i bele

AKO želite da investirate u komad nameštaja koji ćete uvek rado seliti i u novi dom, onda kupite beržeru. Ove mekane i udobne fotelje, sa velikim tapaciranim leđima i obaveznim naslonima za ruke, nikada ne izlaze iz mode.

Zavaljeni u njih uživamo posle podne uz omiljeno štivo ili TV seriju. Zgodne su i za predah pred počinak pa ih mnogi drže u spavaćoj sobi, u neposrednoj blizini kreveta. Pojedinci ih postavljaju uz dečje krevece ili kolevke kako bi, dok noću uspavljuju svoje čedo, imali maksimum udobnosti kad već nemaju miran san.

Ove godine naročito su tražene one u boji smaragda, tamno ljubičaste, mastilo plave, zlatne, ali i bele. Ipak, kako je reč o komadu nameštaja koji u svakom domu ima gotovo zaseban život, bez obzira na to u kom stilu ste uredili stan i u kojim nijansama, možete da se opredelite i za one u drečavim nijansama i da računate da će se, nekim čudom, savršeno uklopiti uz postojeći nameštaj.

Jednostavno, beržera može da bude vaša lična karta, koja će svakom gostu otkriti da je njegov domaćin, odnosno vi, veliki hedonista i da ima istančan ukus kada je reč o uređenju enterijera.