Možete ga staviti u svaki kutak stana: Bicikl – neobičan ukras u vašem domu (FOTO)

S. B.

sreda, 12. 02. 2020. u 09:10

Можете га ставити у сваки кутак стана: Бицикл – необичан украс у вашем дому (ФОТО)

Depositphotos

Može da bude samo oslonjen o zid dnevne sobe, ali i da završi na komodi, da bude "parkiran u šreh", da visi na zidu

SVE i da imate podrum, terasu ili garažu u kojoj biste držali bicikl kada ga ne vozite, nastojte da vam on u narednom periodu stoji u domu, čak i nasred dnevne sobe. To je trenutno jedan od najrasprostranjenijih trendova u uređenju enterijera, koji su mnogi rado prihvatili, jer u životni prostor unosi starinski šmek, ali istovremeno i modernu notu.

Ukoliko je reč o omiljenom biciklu, on će vam uvek biti u vidokrugu i pri ruci, a ukoliko je to samo komad odavno zarđale starudije ovim činom podarićete joj novi život i dodeliti dekorativnu ulogu. Kako? Bicikl može, jednostavno, da bude samo oslonjen o zid dnevne sobe, ali može da završi i na komodi, da bude "parkiran u šreh", da visi sa zida... Efektno deluju retro modeli postavljeni na zid spavaće sobe, tačno iznad uzglavlja, pa još naopačke. Uz još neke detalje, poput stare pisaće mašine ili globusa, prostorija u kojoj spavate delovaće potpuno vintidž.

Bicikl je rado viđen ukras u tinejdžerskim i momačkim sobama. Tu je svoj na svome, baš kao i u predsobljima, blizu ulaznih vrata, gde deluje kao da će se njegovi točkovi svakog trenutka zavrteti. Takođe, deluje kao lep "detalj" i u radnom kutku ili onom namenjenom za odmor i čitanje, gde ostavlja utisak nostalgije i ušuškanosti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije