Nema tužnih lica kada je na vidiku torta. Složićete se da nijedno slavlje nije kompletno bez ovog slatkog ''kulta''. Prelepe, luckaste, domaće rođendanskedečije torte su najbolji način da oduševite svoje dete i pokažete mu da mislite na njega - na tako originalan način.


Ako su vam dosadile obične čokoladne ili voćne torte, klasične dekoracije i oblika - onda morate da probate neke nove, zabavne, lude i nadasve jedinstvene recepte za dečije torte iz snova! Budite kreativni u svojoj zamisli i nemojte da štedite na mašti - krajnji proizvod će oduševiti i vas i vaše najmilije.


Tradicija rođendanske torte datira još od drevnih Rimljana. Do dana današnjeg, obeležje svake rođendanske proslave je njeno veličanstvo - torta. Ali morate priznati da smo danas daleko odmakli od drevnih Rimljana, što po ukusima i dekoraciji - što po neverovatno inovativnim i luckastim idejama.


Deca su danas jako zahtevna i tačno znaju šta hoće - pa se sada većina njih nikako neće zadovoljiti klasičnom tortom - čak i onom koja već postaje ''kliše'', poput crtanih junaka, igračaka, uobičajenih motiva vezanih za decu i slično. Svako dete želi da bude posebno i želi da pokaže drugima da je posebno - a nema boljeg načina za to od super lude dečije torte za rođendan - o kojoj će se dugo pričati!


Naši recepti za rođendanske torte su apsolutno prilagođeni deci i njihovom ''slatkom zubu''. Cilj nam je da istovremeno spojimo ukus i jedinstvenu formu u neponovljiv rođendanski dezert koji ćete sigurno pamtiti - a naročito vaši malci. Kreativnost i mašta tokom procesa ukrašavanja dečije torte su naše najjače oružje u osvajanju bitke zvane ''luda torta koja će osvojiti sve''. Bogati fondan, ukrasne bombonice, kolačići, figurice, trake, perle, živopisne boje i drugi aksesoar učiniće posao na ''slatkom projektu'' naročito uzbudljivim. To je naše sredstvo da dobijemo originalnu tortu koja će prosto izazivati oduševljenje kod svakog ko je ugleda.


Želite da se o rođendanu vašeg deteta dugo priča? Onda treba da imate tortu o kojoj će da se priča!


Jedinstvene i luckaste dečije torte izgledaju tako zabavno i neodoljivo, zar ne? Pretvarajući glazuru od fondana u divne, zabavne oblike i ukrase - dobijamo rođendansku tortu koja će biti ''maskota'' rođendana vašeg deteta.


Bogata i kremasta čokoladna rođendanska torta? Dosadno. Dečije torte u obliku crtanih junaka? Pa svi danas imaju takve torte. Ono što želite je potpuno luda i jedinstvena torta koju niko nikada nije imao pre vašeg deteta! To će biti samo njegova/njena torta.


Šta kažete na tortu u obliku dinosaurusa? Možda LOL lutka u nekoj neobičnoj pozi i sa ludim motivima?


Zamislite samo lude, džinovske štikle od korneta, napunjene bujnim šlagom i ukrašene finim, svetlucavim bombonicama? Devojčice će poludeti za ovako ludom tortom!


Dečaci će se sigurno obradovati džinovskim kopačkama (ako su ljubitelji sporta) ili ludo oblikovanim autom sa primesama naučno-fantastičnih motiva. Zašto da ne?


Bilo koja ''slika'' koja vam padne na pamet, a da nije uobičajen motiv dečijih rođendanskih torti je sigurno dobitna kombinacija.


Zato ako želite da vaše dete poludi od sreće - pružite mu ludu tortu!


(PR)